Real Madrid Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 12:00

Real Madrid Borussia Dortmund maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Şampiyonlar Ligi H Grubu son maçında bu akşam Real Madrid kendi sahasında Almanya'nın güçlü temsilcisi Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Real Madrid Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda mücadele eden iki takımın oynadıkları ilk karşılaşma da Real Madrid rakibini 3-1 mağlup etmişti. İki takımın bundan önceki yıllarda oynadıkları maçlarda ise eşitlik var. Real Madrid ve Borussia Dortmund'un son oynadığı 9 resmi mücadelede Real Madrid 3 karşılaşma kazanırken, B.Dortmund'da 3 karşılaşma kazanmış durumda. Oynanan 3 karşılaşma da beraberlik ile sonuçlanmış. Berabere biten maçlarda ilginç bir skor dikkat çekiyor. İki takımın berabere kaldığı 3 maçta 2-2'lik skorla sonuçlanmış

Real Madrid Borussia Dortmund maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Real Madrid Borussia Dortmund maçı bu akşam saat 22:45'te başlayacak. Mücadele Tivibu Kanal 82'den canlı olarak yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!