Real Madrid Bayern Münih maç sonucu: 4-2 İşte maçın özeti ve golleri

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Bayern Münih maç sonucu: 4-2 İşte maçın özeti ve golleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 08:25

Real Madrid Bayern Münih maçı dün akşam nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken, ikinci yarıda tam bir futbol şöleni yaşandı. Normal süresi 2-1 Bayern Münih'in galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşma uzatmalara gitti. İşte Real Madrid Bayern Münih maçının özet görüntüleri ve karşılaşmanın golleri

Haberin Devamı

Real Madrid Bayern Münih maçı dün akşamoldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne oldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmaları rövanş maçında dün akşam Real Madrid kendi sahasında Almanya'nın köklü kulübü Bayern Münih'i konuk etti. 

Toplam değerleri 1.5 Milyar Euro olan iki takımın mücadele vereceği savaşta, gün sonunu bir kişi yarı finalist olarak tamamlayacak. Real Madrid tarafında Ronaldo, Bayern Münih tarafında ise Lewandowski'nin yer alacağı mücadelede heyecanlı dakikalar yaşanacak. Peki, Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, maç öncesi bazı bilgiler

REAL MADRİD BAYERN MÜNİH MAÇININ GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

İŞTE İLK 11'LER
Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Ronaldo, Benzema
Bayern Münih: Neuer, Lahm, Boateng, Hummels, Alaba, Thiago, Alonso, Vidal, Robben, Ribery, Lewandowski

Haberin Devamı

Real Madrid Bayern Münih arasında oynanan ilk karşılaşma oldukça heyecanlı anlara sahne olmuş, özellikle maçın ilk yarısında nefes kesen pozisyonlar yaşanmıştı. Arturo Vidal'in 25. dakika da attığı golle 1-0 öne geçen Alman temsilcisi, gene Vidal'in 45. dakika da kaçırdığı penltı ile soyunma odasına gitmeden önce büyük bir avantajı kaçırmıştı.

İkinci yarının hemen başında Ronaldo'nun şık vuruşu ile gelen gol skoru eşitliğe taşıdı ve 77. dakika gene sahneye çıkan Ronaldo bu kez galibiyeti getiren golü kaydetti.

dün akşamiki takım arasında oynanacak karşılaşmanın gene seyir zevki yüksek bir mücadele olması bekleniyor.

Real Madrid Bayern Münih maçı dün akşamhangi kanalda saat kaçta?

Real Madrid Bayern Münih maçı dün akşamsaat 21:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid Bayern Münih maç sonucu: 4-2 İşte maçın özeti ve golleri

BAKMADAN GEÇME!