Rafael Nadal - Novak Djokovic karşı karşıya! Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 2024 Paris Olimpiyatları’nda erken final!

Güncelleme Tarihi:

Rafael Nadal - Novak Djokovic karşı karşıya Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta 2024 Paris Olimpiyatları’nda erken final
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2024 15:19

Rafael Nadal - Novak Djokovic maçı başladı! 2024 Paris Olimpiyatları’nda erken final olarak nitelendirilen Nadal – Djokovic maçı milyonlar tarafından canlı olarak takip ediliyor. Tenis tarihinin en çok Grand Slam şampiyonluğu bulunan iki isim İspanyol Rafael Nadal, Sırp raket Novak Djokovic’e rakip oldu. Nadal – Djokovic maçı saat kaçta? sorusu da karşılaşmayı seyretmek isteyen spor tutkunları tarafından sorgulanmaya başlandı. Nadal ilk tur maçında Macar Marton Fucsovics’i 6-1, 4-6 ve 6-4’lük setlerle 2-1 yendi. Djokovic de Avustralyalı Matthew Ebden’i 2-0 (6-0, 6-1) ile geçti. Peki, Rafael Nadal - Novak Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Tenis denilince akla gelen iki isim Rafael Nadal ve Novak Djokovic karşı karşıya geliyor. 2024 Paris Olimpiyatları’nda erken final olarak ifade edilen maç bugün oynanacak. Tenis tarihinin en çok Grand Slam şampiyonluğu bulunan iki isim Paris 2024 Olimpiyatları'nda karşı karşıya gelecek. Toplamda 59 kez karşı karşıya gelen Nadal-Djokovic rekabetinde Novak Djokovic'in 30'a 29'luk üstünlüğü bulunuyor. Peki, Rafael Nadal - Novak Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

RAFAEL NADAL - NOVAK DJOKOVİC MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Tenis tarihinin en çok Grand Slam şampiyonluğu bulunan iki isim İspanyol Rafael Nadal, Sırp raket Novak Djokovic’e rakip oldu. Nadal - Djokovic maçı bugün Türkiye saati ile 15.00'te başladı. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Nadal ilk tur maçında Macar Marton Fucsovics’i 6-1, 4-6 ve 6-4’lük setlerle 2-1 yendi. Djokovic de Avustralyalı Matthew Ebden’i 2-0 (6-0, 6-1) ile geçti. Bu müthiş maç bugün 13.00’te oynanacak. İki tenisçi daha önce 59 kez birbirine rakip olurken Djokovic’in 30-29 üstünlüğü bulunuyor.

 

BAKMADAN GEÇME!