Porto Galatasaray maçı nefesler tutuldu... Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? İşte ilk 11'ler

Güncelleme Tarihi:

Porto Galatasaray maçı nefesler tutuldu... Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak İşte ilk 11ler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2018 21:02

Porto Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam Portekiz'de heyecan seviyesi oldukça yüksek bir müsabakaya sahne olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu mücadelesinde bu akşam temsilcimiz Galatasaray, Porto karşısında galibiyet arayacak. Kritik mücadele öncesinde her iki takımında ilk 11'leri açıklandı. Galatasaray'ın forvet hattında Sinan Gümüş bu akşam gol arayan isim olacak. Mücadelenin canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Porto Galatasaray maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak izlenecek?

Haberin Devamı

Porto Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam oldukça heyecan dolu bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında bu akşam temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Portekiz'in güçlü ekibi Porto ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde mücadelenin canlı yayın bilgileri merak ediliyordu. Maçın canlı yayın bilgileri dün yapılan açıklamayla birlikte belli oldu. Peki, Porto Galatasaray maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta şifreli olarak mı yayınlanacak?

PORTO GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA VE ŞİFRELİ Mİ OLACAK?

Porto Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam heyecan dolu bir mücadele sahne olacak. Porto Galatasaray maçı bu akşam beIN Sports 1 kanalından TSİ 22.00'da canlı olarak yayınlanacak. beIN Sports'tan yapılan resmi açıklamaya göre; karşılaşmaları, Sporun Yıldızı paketi bulunan Digiturk üyeleri izleyebilecek. Sporun Yıldızı paketi bulunmayan Digiturk üyeleri ise Sporun Yıldızı paketine üye olarak ya da izle öde sistemi ile maçları takip edebilecek.

Haberin Devamı

İŞTE MAÇIN İLK 11'LERİ

Porto: Casillas, Maxi, Felipe, Militão, Alex Telles, Danilo, Herrera, Otávio, Corona, Marega, Brahimi

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Fernando, Belhanda, Onyekuru, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş

HEDEF, GRUBU LİDER BİTİRMEK

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında bu akşam deplasmanda Portekiz'in Porto takımıyla karşılaşacak. Porto kentindeki Dragao Stadı'nda oynanacak maç TSİ 22.00'de başlayacak. D Grubu'ndaki ilk maçında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını 3-0 yenen Galatasaray, ilk haftayı lider geçti. Porto ise ilk maçına Almanya deplasmanında çıktı. Mavi-beyazlı takım, Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldı. Grubun diğer maçında Lokomotiv Moskova ile Schalke 04, Moskova'da karşılaşacak. Temsilcimiz Galatasaray'ın hedefi ise grubu namağlup bitirerek lider çıkmak olacak.

MAICON ESKİ TAKIMINA KARŞI FORMA GİYECEK

Daha önce Porto'da top koşturan Sarı Kırmızılı futbolcu Maicon, eski takımına karşı forma giymenin heyecanını yaşıyor. Karşılaşma öncesi duygularını ifade eden Maicon, "Benim için özel an olacak. Ancak bizim amacımız kazanmak ve onun için mücadele edeceğiz. Mutlaka eski takımıma karşı oynamak biraz zor olacak ama şu an Galatasaray için oynuyorum ve takımımın kazanmasını istiyorum. Porto’nun ligi kazanması sevindirici. Porto’dayken çok güzel zamanlarım oldu ama şu an Galatasaray için oynuyorum. Onların güçlü taraflarını biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gol yeme konusunda problemlerimiz olabilir ama önemli olan günün sonunda kazanabilmemiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA EKSİKLER

Galatasaray'da iki futbolcu Porto karşısında forma giyemeyecek, iki futbolcunun ise durumu belirsiz. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova müsabakasında kırmızı kart gören Badou Ndiaye, Porto mücadelesinde cezalı olduğu için oynayamayacak. Spor Toto Süper Lig'deki Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasında sakatlanan ve ameliyat edilen Emre Akbaba da Porto'ya karşı sahadaki yerini alamayacak. Sakatlıkları bulunan kaptan Selçuk İnan'ın Porto müsabakasında oynaması beklenmiyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sakatlanan Eren Derdiyok'un durumu ise son antrenmanda belli olacak. Sarı-kırmızılı ekipte, cezası nedeniyle Süper Lig'deki Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesinde oynayamayan Younes Belhanda ise teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi durumunda bu maçta forma giyebilecek.

Haberin Devamı

PORTO, ABOUBAKAR'DAN YOKSUN

Portekiz temsilcisinde daha önce Beşiktaş forması da giyen Vincent Aboubakar, Galatasaray'a karşı sahada olamayacak. Porto'nun ligdeki Tondela maçında sakatlanan Kamerunlu Aboubakar, ameliyat olduğu için uzun süre sahalardan uzak kalacak. Mavi-beyazlı takımda sakatlığı bulunan Riechedly Bazoer'in de Galatasaray'a karşı forma giymesi beklenmiyor.

İKİ TAKIM İLK KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Porto ile Galatasaray, Avrupa kupalarında ilk kez karşılaşıyor. Galatasaray, Porto'nun Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı üçüncü Türk takımı olacak. Porto, Türk temsilcileriyle oynadığı altı maçın dördünden galibiyetle ayrıldı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı üçüncü Portekiz takımı Porto olurken; temsilcimiz, daha önce oynadığı dört maçta iki galibiyet aldı. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 11 deplasman maçında galip gelemeyen Galatasaray, bu karşılaşmaların 10'unda en az ikişer gol yedi. Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı son 13 iç saha maçının ikisini kaybeden Porto, son yenilgisini Eylül 2017'de Beşiktaş'tan aldı. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son beş maçın ikisini kazanan Galatasaray, daha önceki 16 karşılaşmada aynı sayıda galibiyet alabilmişti. Avrupa arenasında oynadığı son beş iç saha maçında 13 gol yiyen Porto, daha önceki 19 karşılaşmada aynı sayıda golü kalesinde görmüştü. İlk grup maçında Lokomotif Moskova'dan gol yemeyen Galatasaray, son 19 karşılaşmada ilk kez kalesini gole kapatmış oldu. Sarı kırmızılılar, Aralık 2009'dan bu yana üst üste iki Avrupa maçını gol yemeden geçmiyor. İlk grup maçında Lokomotif Moskova kalesine sekiz isabetli şut gönderen Galatasaray, Mart 2013'teki Schalke maçından bu yana bu turnuvada en yüksek sayısına ulaştı. Porto savunmacısı Chancel Mbemba, eski kulübü Anderlecht formasıyla Galatasaray'a karşı Şampiyonlar Ligi'nde sahaya çıktığı son iç saha maçında iki gol atmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!