Portekiz'de Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü fırtınası! Milli yıldızlardan tam 10 gol katkısı

Güncelleme Tarihi:

Portekizde Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü fırtınası Milli yıldızlardan tam 10 gol katkısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2024 00:22

Portekiz Süper Ligi'nin 6. haftasında milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün skor katkısı yaptığı maçta Benfica, Boavista'yı 3-0'lık skorla mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica, Portekiz Süper Ligi'nde 6. hafta mücadelesinde konuk olduğu Boavista'yı 3-0 mağlup etti.

Benfica'nın ilk golü 11. dakikada Vangelis Pavlidis'ten gelirken asisti yapan isim Kerem Aktürkoğlu oldu.

Harika çalımlarla ceza sahası sol çaprazından çizgeye inen Kerem, pasını Vangelis Pavlidis'e çıkardı, Yunan oyuncu skoru 1-0'a getirdi.

Bu golün ardından 31. dakikada bu kez milli oyuncu Orkun Kökçü ile golü bulan Benfica'da asist bir kez daha Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. Benfica, 90+1'de Cabral'ın golüyle skoru 3-0 yaptı ve maçta 3 puanla ayrıldı.

PORTEKİZ'DE KEREM VE ORKUN RÜZGARI

Haberin Devamı

Portekiz kariyerine muhteşem bir başlangıç yapan Kerem Aktürkoğlu, ilk lig maçında Santa Clara ağlarını havalandırırken Şampiyonlar Ligi'nde ise Kızılyıldız'a golünü atmıştı.

Benfica ile üçüncü maçına Boavista karşısında çıkan Kerem Aktürkoğlu, Vangelis Pavlidis ve Orkun Kökçü'nün gollerinde asist yaparak 2 gol ve 2 asiste ulaştı.

Portekizde Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü fırtınası Milli yıldızlardan tam 10 gol katkısı

ORKUN'DAN 6 GOLE KATKI

Bu sezon Benfica formasıyla 6 Portekiz Süper Ligi ve 1'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 7 karşılaşmaya çıkan Orkun Kökçü, toplam 6 gole etki etti.

Şampiyonlar Ligi'nde Kerem'le birlikte Kızılyıldız ağlarını havalandıran Orkun, ligde ise 2 gol ve 3 asistlik katkı verdi.

Benfica'nın 1-0 kazandığı Estrela maçında galibiyet golünü atan 23 yaşındaki orta saha, Casa Pia maçında 1, Santa Clara müsabakasında ise 2 asistlik performans sergiledi.

Son olarak Kerem'in asistinde Boavista ağlarını sarsan Orkun, toplamda 3 gol ve 3 asiste ulaştı.

Milli futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, Benfica formasıyla toplamda 10 gole etki ederek Portekiz temsilcisine büyük katkı sağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!