Polonya-Suudi Arabistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Polonya-Suudi Arabistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2022 17:15

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Suudi Arabistan, C Grubu'ndaki ilk maçında Arjantin'i 2-1 mağlup etti. Suudi Arabistan, kupanın şampiyonluk adaylarından Arjantin'i mağlup ederek Katar 2022'nin ilk sürprizine imza attı. Bu gelişmenin ardından tüm gözler Suudi Arabistan'ın gruptaki 2. maçına çevrildi. Peki, Polonya-Suudi Arabistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Suudi Arabistan, yıldızlar topluluğu Arjantin’i 2-1 mağlup etti. Arjantin’in ilk yarıda 3 golü, ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı. Suudi Arabistan cephesinde tüm gözler şimdi Polonya ile yapılacak ikinci müsabakada. İşte, Polonya-Suudi Arabistan maçı hakkında bilgiler...

ARJANTİN-MEKSİKA MAÇI NE ZAMAN?

Dünya Kupası'na iyi bir başlangıç yapan Suudi Arabistan, 26 Kasım Cumartesi günü Polonya ile mücadele edecek.

Polonya-Suudi Arabistan maçı 26 Kasım günü TSİ 16.00'da başlayacak. Education City Stadı'ndaki mücadele TRT ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

FUTBOLSEVERLERİ ŞAŞIRTAN ARJANTİN MAÇINDAN ÖNEMLİ ANLAR

2022 Dünya Kupası C Grubu'nda Arjantin, Lusail Stadyumu'nda Suudi Arabistan ile karşı karşıya geldi. Slavko Vincic'in düdük çaldığı karşılaşmanın henüz başında Arjantin, 10. dakikada Messi'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Baskılı oyununu sürdüren Arjantin'in ilk yarıda bulduğu 3 gol ise ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.

Haberin Devamı

Müsabakanın ikinci yarısına ise adeta Suudi Arabistan'ın golüyle başlandı. Suudiler, 48. dakikada Saleh Al Shehri ile beraberliği yakaladı. Bu dakikalarda rakibi üzerine çok adamla yüklenen Suudi Arabistan, 53'te Salem Al Dawsari ile 2-1'i yakaladı. Bu dakikadan sonra maçın geri kalanında topa sahip olan ve hücumda etkisini hissettiren takım Arjantin'di. Fakat yoğun baskıya rağmen Suudi savunması disiplini elden bırakmadı.

Messili Arjantin, gereken golü bulamayınca Suudi Arabistan, müsabakayı 2-1 kazanarak sürpriz bir galibiyete imza attı.

 

BAKMADAN GEÇME!