Polisi beklemeyip kaza yerini terk etmişti

Güncelleme Tarihi:

Polisi beklemeyip kaza yerini terk etmişti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 11:34

Dortmund’un Portekizli yıldızı Raphael Guerreiro, kaza yerini terk ettiği için 120 bin euro para cezası ve dokuz ay ehliyetin el koyma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Haberin Devamı

PORTEKİZ milli takımının ve Dortmund’un yıldızı Raphael Guerreiro’nun başı polisle belaya girdi. Karıştığı bir trafik kazası sonrası olay yerini izinsiz terk eden futbolcuyu yüklüce para cezasının yanı sıra dokuz ay trafikten men cezası bekliyor.
Guerreiro (23), otomobiliyle trafik kurallarını ihlal edip, bir başka sürücünün kullandığı araca çarpmakla suçlanıyor. Ünlü futbolcunun çarptığı otomobilin sürücüsü kaza yerine polis çağırdı. Guerreiro ise polisi beklemeden yoluna devam etti. Kaza yerini izinsiz terk eden futbolcu hakkında savcılık soruşturma açtı. Savcı ünlü futbolcunun kazancını gözönünde bulundurarak 120 bin euro para ve dokuz ay ehliyetine el koyma talebinde bulundu. Guerreiro poliste verdiği ifadesinde hatasını kabul edip özür diledi. Ancak bu özür onu kurtaracak mı bilinmiyor. Yıldız futbolcu 16 Ağustos’ta hakim karşısına çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!