Pınar Karşıyaka, Kenan Sipahi'yi kadrosuna katıyor

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka, Kenan Sipahiyi kadrosuna katıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2022 13:14

ING Basketbol Süper Ligi’nde oyuncularının çoğuyla yollarını ayırıp kadrosunu yenilemeye hazırlanan Pınar Karşıyaka, dış transferde ilk olarak Beşiktaş’tan eski gardı Kenan Sipahi’yle anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Tofaş’ta başlayıp Fenerbahçe’de devam ettiği kariyerinde daha önce de 2015-2016 sezonunda Euroleague’de Pınar Karşıyaka formasını giyen 27 yaşındaki gard, 6 yıl sonra kulübe döndü.

İspanya’da Real Betis ve Zaragoza’da da oynayan Kenan Sipahi’nin yeşil-kırmızılılardan yıllık 5.2 milyon TL ve Avrupa ile ligdeki başarıya endeksli 1 milyon TL bonus alacağı iddia edildi.

Kosova asıllı Türk gard, geçen sezon Beşiktaş’ta ligde 11.7 sayı, 3.2 ribaunt, 7.5 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. 

BURSASPOR, CLEMMONS’U KADROSUNA KATTI

Frutti Extra Bursaspor yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi.

Yeşil-beyazlılar, ABD'li oyun kurucu Anthony Clemmons resmen açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz 1.88 boyunda 27 yaşındaki ABD'li oyun kurucu Anthony Clemmons ile anlaştı. Kariyerinde Monaco, Igokea, Sassari, Türk Telekom ve San Pablo Burgos takımlarının formasını giyen Clemmons'a başarılı bir sezon diliyoruz.”

Haberin Devamı

Pınar Karşıyaka, Kenan Sipahiyi kadrosuna katıyor

 

PETKİMSPOR, AVRUPA İÇİN FIBA’YI BEKLİYOR

Yeni sezonda Avrupa arenasında FIBA Europe Cup’ta yer almak için başvuru yapan ING Basketbol Süper Ligi ekibi Aliağa Petkimspor, FIBA’nın kararını bekliyor.

Tepeden tırnağa iddialı bir kadro kurma hedefiyle yola çıkarak şimdiden 4 yerli, 1 yabancı takviyesi yapan İzmir temsilcisinde Genel Menajer Levent Türknas, yaptığı açıklamada, "Türk hamlelerini erkenden yapma kararı verdik. İç transferde Nusret Yıldırım, dış transferde Ege Arar, İsmail Cem Ulusoy, Dorukhan Engindeniz dışında gelecek vadeden Ömercan Engin ile 3 yıllık anlaşma sağladık. Petkim bugüne kadar bir kez Avrupa kupasında eleme maçı oynamış ve sahasında bir maç oynayıp elenmişti. Aliağa'ya yeni bir heyecan getirmek için FIBA Europe Cup'a başvurduk. Kupaya alınmamız durumunda yerli kadromuza takviye yapacağız" dedi.

BAKMADAN GEÇME!