Paul Pogba için flaş karar! Geri dönüyor...

Güncelleme Tarihi:

Paul Pogba için flaş karar Geri dönüyor...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2024 09:47

Yapılan doping testlerinden pozitif sonuç alınan ve futboldan 4 yıl men cezasına çarptırılan Paul Pogba futbola geri dönüyor.

Haberin Devamı

İtalya Ligi Serie A devi Juventus'ta forma giyen Paul Pogba, doping kriziyle dünya gündemine oturmuştu. Son dönemde yaşadığı sakatlıklar ve form düşüklüğüyle konuşulan Fransız yıldızın doping testleri pozitif çıkmıştı. Paul Pogba'nın 20 Ağustos ve 6 Ekim 2023'de alınan testlerden deneyimli orta sahanın doping doping yaptığı tespit edilmişti. Juventus ile sözleşmesi devam eden Pogba için Ulusal Dopingle Mücadele Kurumu, 4 yıl futboldan men cezası verildiğini açıklamıştı.

18 AYA DÜŞÜRÜLDÜ

Daily Mail'de yer alan haberde; CAS, doping yaptığı gerekçesiyle 4 yıl sahalardan uzaklaştırılan Paul Pogba'nın cezasını 18 aya düşürdü. Buna göre Fransız futbolcu, Ocak ayından itibaren Juventus ile antrenmanlara başlayacak ve Mart 2025 tarihiyle beraber sahalara geri dönecek.

Haberin Devamı

SON MAÇI UDINESE'YE KARŞIYDI

Yıldız oyuncu, son olarak 2023-2024 sezonunun açılış maçı olan Udinese - Juventus maçonda forma giydikten sonra men cezasına çarptırıldı.Paul Pogba'nın Juventus'la olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!