Ozan Tufan: 'Mesut Özil'i soyunma odasında ağlattılar'

Güncelleme Tarihi:

Ozan Tufan: Mesut Özili soyunma odasında ağlattılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2022 07:00

Hull City ve F.Bahçe bugün 20.30’da Sakarya’da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. F.Bahçe’den ayrılan Ozan, karşılaşma öncesi verdiği röportajda, “Mesut Ağabey ile İsmail Hoca arasında her soyunma odasında olabilecek normal bir diyalog yaşandı. Mesut Abi gözyaşı döktüğü için yanında olmak istedim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, bugün Fenerbahçe ile Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda saat 20.30’da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. TV 8’den naklen yayımlanacak bu müsabaka öncesinde Ozan Tufan, TRT Spor’a verdiği röportajda çok çarpıcı sözler sarf etti. Fenerbahçe’de oynadığı dönemde Mesut Özil ile beraber kadro dışı kalan Ozan Tufan şöyle konuştu:

BEN DE YANMIŞ OLDUM

“Mesut Ağabey ile İsmail Hoca arasında her soyunma odasında olabilecek normal bir diyalog yaşandı. Mesut Ağabey gözyaşı döktüğü için yanında olmak istedim. Kurunun yanında ben de yandım. Aziz Yıldırım döneminde kadro dışı kaldığım zaman kendi hatalarım yüzünden kadro dışı kalmıştım. Ancak bu son dönemde yazılan şeylerin çoğu bildiğiniz gibi değil. Daha sonra bu konulara yönelik bir açıklama yapacağım

Haberin Devamı

BUNLAR HAK ETMEDİM

Başarmak istediğim ulaşmak istediğim şey şampiyonluk. Kendime güveniyorum. Fenerbahçe dönemine dair bazı kırgınlıklarım var. Hak etmediğim şeyler yaşadığımı düşünüyorum. Benim yaşamadığım bir şey bana yansıtıldı. Kafam boş olduğunda daha iyi performans verebiliyorum. Fenerbahçe döneminde bu durum benim için çok zor oldu. 7 yoğun sezon geçirdim.”

MAÇ SONU ARKAMDAN AYAKKABI ATACAKLAR DİYE ÇOK KORKTUM

Hull City Teknik Direktörü Şota Arveladze geçen sezon 6 maç üst üste kaybettiklerini hatırlatarak “Arkamdan ayakkabı atacaklar diye çok korktum” dedi. Acun Ilıcalı da, Ali Koç gibi totem yaptığını ve deplasmanda kazanıp içerde kaybettikleri için iç sahadaki maçlarına deplasman formasıyla çıktıklarını, kötü gidişi böyle durdurduklarını söyledi.

HULL CITY BİR TÜRK TAKIMIDIR

Fenerbahçe ile bugün Sakarya’da karşılaşacak olan Hull City’de bu müsabaka öncesi Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Başkan Yardımcısı Tan Kesler, Teknik Direktör Şota Arveladze ve yeni transfer Ozan Turan, İstanbul’da bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla buluştu.

DOĞUKAN İÇİN İLERLEDİK

Hull City’i, ‘Türk takımı’ olarak adlandıran Acun Ilıcalı, “Önceliği bizdeki yeteneklere vereceğim. Dünya platformuna çıkacak bütün yeteneklere kapımızı açacağız” dedi. Ilıcalı bu kapsamda Antalyaspor’dan Doğukan Sinik ile görüştüklerini belirterek “Doğukan ile ciddi aşamaya geldik. Şu an 3 futbolcu ile daha görüşüyoruz, hepsi son aşamada” diye konuştu.

Haberin Devamı

F.BAHÇE’NİN GELECEĞİ PARLAK

Acun Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti: “Fenerbahçe Kulübü’nde başkanlığı düşünmüyorum. Çok yakın dostum olan Ali Koç, şu anda başkan. Sabahtan akşama kadar, günde 15-20 saat Fenerbahçe için bir çaba içerisinde. Sportif başarısızlıklar olmuş olabilir ama bir tecrübe zamanı geçirmek gerekiyor başkanlıkta. Başkanımız bu süreci geçirdi. Kulübün geleceğini çok parlak görüyorum. Ne zaman istenirse elimden gelen her yardımı kulüp için yaparım. Bunu bence söylememe bile gerek yok.”

BİR DE VOLEYBOL TAKIMI ALALIM ACUN BAŞKAN

Bir gazeteci ‘Başka branşlara yatırım yapacak mısınız?’ diye sorunca Acun Ilıcalı, ‘NBA takımı almayı isterdim’ yanıtını verdi. Araya giren Şota ‘Voleybol takımı da alalım’ dedi.

Haberin Devamı

BEN SENİ KOŞTURURUM

Ozan Belgrad’da özel hocayla kondisyon çalıştığını ancak koşu mesafeleri anlamında henüz tam olarak istenilen seviyeye gelmediğini söyleyince Şota ‘Merak etme ben seni yarın maçta koştururum’ dedi.

AMAN DUR, BEN HALLEDERİM

Bir kameraman mikrofonları düzeltirken bütün suları devirdi. Az sonra soru başka yöne gelince aynı kameraman tekrar mikrofonlara yöneldi. Ilıcalı da ‘Aman dur, ben hallederim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!