Olympic Marsilya Bordeaux maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Olympic Marsilya Bordeaux maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2019 12:03

Olympic Marsilya Bordeaux maçı ile Fransa Ligue 1'de mücadele devam ediyor. Aralarında oynadıkları son 10 karşılaşmadan 7'sini beraberlikle tamamlayan iki takım, galibiyet için sahaya çıkacak. Peki, Olympic Marsilya Bordeaux maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o mücadele hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Olympic Marsilya Bordeaux maçı, Fransa Ligi'nde sıralamayı değiştirme etkisine sahip olacak. Lige orta sıralardan devam eden iki takım, üst sıralarda yer edinmek için galibiyete odaklanacak. Peki, Olympic Marsilya Bordeaux maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

OLYMPİC MARSİLYA BOURDEAUX MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fransa 1. Liginde mücadele eden Olympic Marsilya, Bordeaux'u konuk edecek. 5 Şubat Salı günü saat 21.00'da oynanacak olan karşılaşma, Bein Sports HD 1 kanalından canlı yayınlanacak.

LİGUE 1'DE SON DURUM

Lider PSG, Olympique Lyon deplasmanında 2-1 mağlup olarak sezonun ilk yenilgisini yaşadı.

Milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik'in de forma giydiği maçta Lille, evinde Nice'i 4-0 yenerek art arda 4. galibiyetini aldı.

Ligue 1'in 23. haftası sonunda 2 maç eksiği bulunan PSG, 56 puanla liderliğini sürdürdü. Lille 46, Olympique Lyon 43 puanla Paris ekibinin arkasında yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!