Nijeryalı yıldızın röveşatası dünya basınında: Napoli Osimhen’e bak! Harikalar yaratıyor

Güncelleme Tarihi:

Nijeryalı yıldızın röveşatası dünya basınında: Napoli Osimhen’e bak Harikalar yaratıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2024 07:00

Nijeryalı yıldızın Antalyaspor’a attığı röveşata golü dünya basınında. İtalyan İl Mattino gazetesi ünlü santrforu kadro dışı bırakıp kiralayan Napoli’ye göndermede bulunarak, “Osimhen’e bak! Galatasaray formasıyla harikalar yaratmaya devam ediyor” mesajını gönderdi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Antalyaspor’u 3-0 yendiği maçın 90+2. dakikasında Victor Osimhen’in attığı muhteşem rövaşata golü dünya basınında büyük yankı uyandırdı. İtalyan Corriere dello Sport gazetesi, Napoli’den kiralanan Nijeryalı futbolcunun performansını, “Osimhen büyük bir patlama ile döndü. Rakip kaleciye şans tanımadan harika bir rövaşata golüyle sahalara döndü” diye değerlendirdi.

ACIMASIZ OSiMHEN 

Fransa’dan Foot Mercato, “Attığı rövaşata gol, onun formunu tekrar bulduğunu gösteriyor” derken, İspanyol spor gazetesi AS, “Acımasız Osimhen” başlığını attı. Nijerya’nın Punch gazetesi de, “Osimhen sakatlık dönüşünde şoke edici bir gol attı. İki haftadır sahalardan uzak olan yıldız oyuncu, yedek kulübesinden oyuna girer girmez attığı muhteşem golle herkesi hayrete düşürdü” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

NAPOLi’YE MESAJ

İtalyan Il Mattino gazetesi de, eski Napoli forvetinin performansını överek, “Napoli Osimhen’e bak! Galatasaray formasıyla harikalar yaratmaya devam ediyor” yorumunu yaptı.

BALİSTİK FÜZE GİBİYDİ

Osimhen, Antalyaspor’a attığı rövaşata golü için, “Uzun zamandır böyle bir gol atmak istiyordum, doğru zamanda geldi. Balistik füze gibiydi. Kariyerim boyunca hatırlayacağım bir gol olacak” dedi. Deneyimli oyuncu, “Hakem pozisyonu kontrol ederken Abdülkerim bana, ‘Ya ofsaytsa ne yapacaksın?’ dedi. Ben de “Endişe etme, gol” dedim ama gerçekten çok iyi goldü” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!