NBA'de tarihi an! Kevin Durant ve Brooklyn Nets, finali santimlerle kaçırdı, Giannis'li Milwaukee 7. maçı uzatmada kazandı

Güncelleme Tarihi:

NBAde tarihi an Kevin Durant ve Brooklyn Nets, finali santimlerle kaçırdı, Giannisli Milwaukee 7. maçı uzatmada kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2021 10:18

NBA'de tarihi bir maç geride kaldı. Doğu Konferansı yarı finali 7. maçında Brooklyn Nets, Milwaukee Bucks'ı konuk ettiği maçta rakibine uzatma sonucu yenilerek sezonu kapattı. Milwaukee, adını konferans finaline yazdırdı. Kevin Durant'in 4. çeyrek sonunda bulduğu isabette ayağının çizgiye temas etmesiyle tarihin akışı değişmiş oldu.

Haberin Devamı

Spor Arena - NBA Doğu Konferansı'nda Milwaukee Bucks, 7. maça uzayan yarı final serisinde Brooklyn Nets'i uzatma sonucunda 115-111 yenerek seriyi 4-3 kazandı ve adını konferans finaline yazdırdı. Milwaukee Bucks, Doğu Konferansı finalinde Philadelphia 76ers - Atlanta Hawks (3-3) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Başa baş mücadeleye sahne olan karşılaşma boyunca skorda 20 defa üstünlük el değiştirdi, 10 kez de eşitlik sağlandı.

GIANNIS'TEN MÜTHİŞ PERFORMANS

Brooklyn'in ev sahipliğinde oynanan 7. maçta Milwaukee'nin Yunan yıldızı Giannis Antetokounmpo, 50 dakika sahada kalıp 40 sayı, 13 ribaund ve 5 asistle mücadele etti. Antetokounmpo, Elgin Baylor, Jerry West, Charles Barkley ve Tim Duncan'dan sonra NBA play-off'ları 7. maçında en az 40 sayı, 10 ribaunt istatistikleri yakalayan 5. oyuncu oldu. Milwaukee'de Khris Middleton 23 sayı 10 ribaund, Brook Lopez ise 19 sayı ile oynadı.

Haberin Devamı

KEVIN DURANT MAÇI KAZANDIRMAYI SANTİMLERLE KAÇIRDI

Kyrie Irving'in sakatlığı sebebiyle forma giyemediği, James Harden'ın ise sakatlıkdan yeni döndüğü için tam sağlıklı olmadığı Nets'in yıldızı Kevin Durant, uzatma dahil 53 dakika oynanan maçın tamamında sahada kaldı.

4. çeyreğin bitimine 6 saniye kala 109-107 gerideyken topu kenardan oyuna sokan Brooklyn'de Kevin Durant, zor pozisyonda üç sayılık atış denedi ancak hakemlerin pozisyonu tekrar izlemesi sonucunda Durant'in ayaklarının çizgiye temas ettiği ortaya çıktı ve isabet 2 sayı olarak düzeltildi. Bu isabetle skor 109-109'a geldi ve maç uzatmaya gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!