Jose Mourinho basın toplantısına katılmadı! Okan Buruk'un konuşması uzayınca...

Güncelleme Tarihi:

Jose Mourinho basın toplantısına katılmadı Okan Burukun konuşması uzayınca...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2024 22:49

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'a 3-1 kaybettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho açıklamalar yaptı.

Çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen değerlendiremediklerine dikkat çeken Mourinho, "Salakça bir cevap olarak görülecek ama onlar bizden daha çok gol attığı için kazandı. Maça hızlı başladık, domine ettik ama hiç önemi yok. 3-1'den sonra her şeyi riske ettik ama önemi yok. Ne kadar kaçırdığımızın önemi yok. Biz sadece penaltı noktasından şutumuzu gole çevirdik. Onlar daha çok gol attığı için kazandı." dedi.

"BU ONLARIN SUÇU DEĞİL BİZİM SUÇUMUZ"

Galatasaray'dan daha kötü oynamadıklarını söyleyen Portekizli teknik adam, "Futbol bu, Amrabat çok iyi ikinci yarı geçirdi. Sahte stoper olarak harika oynadı. İlk yarı eksik olan akışkanlığı sağladı. İrfan ve En-Nesyri de elinden geleni yaptı. En-Nesyri şans da buldu ama atamadı. Sonradan girenlerin suçlanmasını kabul edemem. Rakip iki taç atışından gol attı, bu onların suçu değil bizim suçumuz İki taçtan gol yedik. Galatasaray'ın bizden çok fazla iyi, çok daha üstün oynadığını düşünmüyorum ama onlar girdikleri pozisyonları gole çevirdi. Biz atamadık." diye konuştu.

Haberin Devamı

MOURINHO TOPLANTIYA KATILMADI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, karşılaşmanın ardından basın toplantısına katılmadı.

Portekizli teknik adam, müsabaka sonunda yayın kuruluşa açıklamalardan bulunduktan sonra düzenlenen basın toplantısına katılmayarak Ülker Stadyumu’nda ayrıldı

TRT Spor'un haberine göre; Okan Buruk'un basın toplantısının uzun sürmesi nedeniyle beklemek istemeyen Jose Mourinho, maç sonu toplantısına katılmadan stattan ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!