Milli arada Eljif Elmas'a terapi!

Güncelleme Tarihi:

Milli arada Eljif Elmasa terapi
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2019 08:48

Fenerbahçe’nin son dönemde yaşadığı özel sıkıntıların da etkisiyle formsuzlaşan genç yıldızı Eljif Elmas için milli ara terapi işlevi görecek.

Haberin Devamı

Ailesiyle alakalı meydana gelen problemlerin etkisiyle zor günler geçiren Eljif, Makedonya Milli Takım Teknik Direktörü Igor Angelovski tarafından ülkesinin oynayacağı iki maçın 23 kişilik aday kadrosuna davet edilmişti.

EURO 2020 Elemeleri’ndeki ilk maçta 21 Mart’ta Letonya’yı ağırlayacak olan Makedonya, ayın 24’ünde ise Slovenya’ya konuk olacak.

Eljif için bu süreç hem zihnen yaşadıklarından az da olsa uzaklaşması hem de daha rahat çalışması açısından fırsat olacak.

Her şeyden önce; Başakşehir maçı sonrası en büyük desteği teknik direktör Ersun Yanal ve Fenerbahçe teknik heyetinden gören 19 yaşındaki futbolcunun, maruz kaldığı sıkıntıların çözümüne odaklanıldığı ifade edildi.

Sık sık Eljif’le görüşen teknik heyetin verdiği moralin etkisiyle genç oyuncunun güveninin tekrar yerine gelmeye başladığı, milli maç arasının ardından kulübün pozitif çözümler için daha somut adımlar atmaya başlayacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!