Mauro Icardi'den şampiyonluk sözleri: Yolun sonuna gelmeye başladık

Güncelleme Tarihi:

Mauro Icardiden şampiyonluk sözleri: Yolun sonuna gelmeye başladık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2023 22:46

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da oyuncular Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Kerem Aktürkoğlu açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı oyuncular Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Kerem Aktürkoğlu, İstanbulspor galibiyeti sonrası konuştu.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Attığı gollerden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Mauro Icardi, "Maç maç devam ediyoruz. Yolun sonuna gelmeye başladık. Kazanmamız lazım, gollerden dolayı da mutluyum. Bir forvetin her zaman gol atması lazım. Sivasspor maçına odaklanacağız. Şampiyonluk için kazanmak zorundayız. İstediğimiz noktadayız, aynı mantalitede devam etmeliyiz. Benim işim pozisyonları bitirmek." dedi.

"ŞAMPİYONLUK BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ HEDEF"

Şampiyonluk için her şeylerini sahaya koyduklarını kaydeden Lucas Torreira, "Şampiyonluk bizim için en önemli hedef. Bu yolda devam ediyoruz. Ailemiz için. Galatasaray için. Galatasaray taraftarları için. Hepimiz için. Şampiyonluk için neyimiz varsa sahada veriyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

"BİZ BİR AİLEYİZ"

Galibiyeti Başkan Dursun Özbek'le birlikte kutladıklarını söyleyen Kerem Aktürkoğlu, "Üç maç kazanınca inşallah şampiyon olacağız. Bu inançla hazırlandık. Aile yemeğimizde şampiyonluğa yürüdüğümüzü göstermek istedik. İnanılmaz bir sezon geçiyor. Taraftarımız harika. Kaldı iki maç. İnşallah sezon sonunda kupayı birlikte kaldıracağız. Soyunma odasına başkan, yöneticiler giriyor. Biz bir aileyiz. Birbirimizi motive ediyoruz. Başkanımız geldi ve galibiyeti onunla kutladık. İki hafta sonra inşallah Şampiyon Galatasaray olacak." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!