Mallorca Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Mallorca Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Arda Güler oynayacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2024 10:45

Mallorca Real Madrid maçı ile Şampiyon ekip ligdeki ilk adımını atıyor. Geçtiğimiz sezon müzesine kupa üstüne kupa ekleyen Real Madrid, bu sezon da La Liga'da fırtınalar estirerek adını tarihe yazdırmayı hedefliyor. A Milli Futbolcumuz Arda Güler'in de formasını terlettiği Real Madrid, Mallorca'nın evinde 34'üncü kez sahaya çıkacak. Peki, Mallorca Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? Arda Güler bu akşam oynayacak mı? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Mallorca'nın evinde çıktığı 33 maçtan 17 galibiyetle ayrılan Real Madrid, diğer karşılaşmalardan ise 8 beraberlik ve 8 mağlubiyetle ayrıldı. Madrid ekibi, Mallorca ile çıktığı son 10 karşılaşmadan ise sadece 2 kez mağlup ayrıldı. Peki, Mallorca Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? İşte, o detaylar

MALLORCA REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

La Liga'nın ilk hafta mücadelesinde Mallorca, Real Madrid'i ağırlayacak. 18 Ağustos Pazar günü saat 22.30'da oynanacak mücadele, EXXEN ve S Sports ekranlarından canlı izlenebilecek.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Süper Kupa zaferi yaşayan Real Madrid, ligde ilk maçını bugün oynayacak. Mallorca ile deplasmanda karşılaşacak olan Real Madrid'de Arda Güler'in ilk 11'de yer alıp almayacağı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER 2 DAKİKA SÜRE ALDI

Real Madrid'de maça ilk 11'de çıkacağı yönünde çok haber çıkan milli futbolcumuz Arda Güler, 88. dakikada Vinicius'un yerine oyuna dahil oldu.

19 yaşındaki futbolcu, Real Madrid'de 4, toplamda ise 5. kupasını kazanma mutluluğu yaşadı.

İSPANYA'DAN FLAŞ İDDİA: AYRILIK OLABİLİR

Geçen sezon ve bu yaz boyunca hakkında transfer haberleri çıkan Arda Güler'le ilgili bir haber de Süper Kupa maçını takiben çıktı.

İspanyol gazeteci Jose Felix Diaz'a göre Arda Güler ve Brahim Diaz, Ağustos ayındaki maçlarda bekledikleri süreleri bulamamaları halinde ayrılmaya karar verebilirler.

Geçen sezon Arda'dan daha fazla süre alan ve takıma katkı yapan Brahim Diaz, Mbappe'nin de gelişiyle rotasyona girmekte daha da zorlanabilir.

Jose Felix Diaz'a göre Arda ve Brahim Diaz, bu ay bekledikleri süreleri almamaları ve Ancelotti'den bu konuda bir ışık görmemeleri halinda ayrılmayı tercih edecek.

Mallorca Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Arda Güler oynayacak mı

"ANCELOTTI İÇİN DEĞERLİLER AMA..."

Jose Felix Diaz, Ancelotti'nin bu iki oyuncuya bakışını şu sözlerle anlattı:

Her iki oyuncu da giderek daha fazla süre almak istiyor. Hem Brahim hem de Güler, İtalyan hoca için önemli olacaklarının farkındalar ve bu sezon başlangıcında istedikleri dakikaları almayı umuyorlar. Her iki oyuncu da ilk 11'de tartışmasız olarak yer almasa da Carlo için profilleri çok gerekli. Hem Brahim hem de Güler takıma farklı şeyler katıyor ve Ancelotti onların sezonun en önemli anlarında belirleyici olabileceklerini biliyor. İtalyan hocanın onlara güveni tam ve er ya da geç takımdaki yerlerini alacaklarına inanıyor.

Haberin Devamı

KUPA TÖRENİNDE MUTSUZDU

Arda Güler, Süper Kupa'nın ödül seremonisindeki haliyle dikkat çekmişti. Kameralara yansıyan görüntülerde Modric'in Arda'yı kupayla fotoğraf çektirmek için ikna etmeye çalıştığı görülmüştü.

Mallorca Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Arda Güler oynayacak mı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!