Transfer gündemi alev alev! Lemina, Yusuf Yazıcı, Onyekuru, Kostic... | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Transfer gündemi alev alev Lemina, Yusuf Yazıcı, Onyekuru, Kostic... | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Haberleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2024 13:08

Avrupa'da transfer dönemi sona ererken, tahtanın açık olduğu liglerde top koşturan oyuncularla ilgili hareketlilik yaşanıyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

Haberin Devamı

Milli maç haftasıyla birlikte Süper Lig'e verilen arada transfer pazarı da hareketlendi. Galatasaray'ın Osimhen hamlesi sonrası orta saha ve kanat bölgesi için arayışları sürüyor.

Fenerbahçe'de sol bek ve 8 numara pozisyonları için transfer iddiaları ortaya atılıyor. Sezona çok iyi başlangıç yapan Beşiktaş ise eksik bölgelere takviye planlamalarını yapıyor.

Takımın başına Şenol Güneş'i getiren Trabzonspor'da da hareketlilik yaşanması bekleniyor. İşte güne damga vuran transfer iddiaları...

F.BAHÇE'DEN LEMINA SÜRPRİZİ
F.BAHÇEDEN LEMINA SÜRPRİZİ

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosunu bildirmesine rağmen orta saha çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertli ekibin eski Galatasaray oyuncusu Mario Lemina'yı mercek altına aldığı aktarıldı.

Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi belli oldu. Sarı-Lacivertli ekip 2019-20 sezonunda Galatasaray'a kiralık olarak gelen Mario Lemina'yı renklerine bağlamak istiyor.

Kanarya'nın, Premier Lig ekibi Wolverhampton ile 1 yıllık sözleşmesi Lemina'yı bonservisiyle transfer etmek istediği belirtildi. Fenerbahçe'de yönetimin Wolverhampton ile kısa süre içinde temasa geçeceği ve 13 Eylül'e kadar transferi bitirmek istediği vurgulandı.

İddialara göre Mario Lemina da uzun süreli bir kontrat teklif edilmesi halinde Türkiye'ye dönmek istiyor. Aktarılan bilgilerde transferine Jose Mourinho'nun da sıcak baktığı 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun kariyerindeki son transfere imza atmak istediği belirtildi. (Fanatik)

TRABZONSPOR'DA HAREKETLİLİK
TRABZONSPORDA HAREKETLİLİK

Fırtına’nın gündemine son olarak Danimarkalı yıldız Philip Billing geldi.

Başkan Ertuğrul Doğan bizzat bu konuda görüşmelerde bulunarak transferi bitirmeyi hedefliyor. Premier League’deki performansıyla dikkat çeken Billing, Trabzonspor’un orta sahasını güçlendirmek için görüştüğü isimlerden biri durumunda. 11 Haziran 1996’da Danimarka’nın Kopenhag şehrinde dünyaya gelen oyuncu 2019’dan bu yana Ada ekibinde ter döküyor. Orta sahada görev yapan oyuncu, Galatasaray'ın da gündeminde yer alıyor.

GALATASARAY'DA KOSTIC MESAİSİ
GALATASARAYDA KOSTIC MESAİSİ

Galatasaray'da sol kanat oyuncusu Filip Kostic’in kiralanması adına pazarlıklar devam ediyor. Juventus, Sırp yıldızı göndermek istiyor. Galatasaray Yönetimi de Kostic’i ikna etmek çalışıyor.

YUSUF YAZICI İÇİN SIRAYA GİRDİLER
YUSUF YAZICI İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Lille'den ayrılan Yusuf Yazıcı, henüz hiçbir takımla anlaşma sağlayamayan milli futbolcu, kendisine talip olan Galatasaray hakkındaki kararını verdi.

Bonservisinin elinde bulunduran Yusuf Yazıcı ile Galatasaray, Lyon, Nice, Manchester United, Milan ve Tottenham'ın ilgilendiği kaydedildi. 27 yaşındaki futbolcu buna karşın hiçbir takımla anlaşma sağlayamadı.

Son olarak Kamal Gozo'nun haberine göre; Yusuf Yazıcı, kendisine teklifte bulunan Galatasaray'a transfer kararını iletti. Çıkan haberde 27 yaşındaki futbolcunun Sarı-Kırmızı kulübün teklifini reddettiği kaydedildi.

Trabzonspor'da 5. Şenol Güneş döneminde 3. Yusuf Yazıcı dönemi de yaşanabilir. deneyimli teknik adamın henüz hiçbir takımla anlaşmayan başarılı oyuncuyla birebir bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Henüz takım bulamayan Yusuf Yazıcı, kariyerine Türkiye’de devam etmeye sıcak bakıyor.

RUBEN VEZO, EYÜPSPOR'DA
RUBEN VEZO, EYÜPSPORDA

Süper Lig ekibi Eyüpspor, Olympiakos'ta forma giyen Portekizli defans oyuncusu Ruben Vezo'yu kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

ONYEKURU İÇİN GERİ DÖNÜŞ İDDİASI
ONYEKURU İÇİN GERİ DÖNÜŞ İDDİASI

Kariyerini Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Fayha'da sürdüren Nijeryalı yıldızın Türkiye'ye geri döneceği öne sürüldü.

27 yaşındaki futbolcuya Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor'un talip olduğu iddia edildi.

Fanatik'in haberinde Arda Turan yönetimindeki İstanbul ekibinin yıldız futbolcuyla ilk teması kurduğu ve transfer görüşmelerinin başladığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!