Litvanya-Türkiye milli maçı ne zaman? Tarih belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Litvanya-Türkiye milli maçı ne zaman Tarih belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2022 21:59

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçında Faroe Adaları'nı 4-0 mağlup etti. A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçında Faroe Adaları ile kozlarını paylaştı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi A Milli Takım 4-0'lık skorla kazandı. Şimdi ise Litvanya maçı bekleniyor. Peki, Litvanya-Türkiye milli maçı ne zaman?

Haberin Devamı

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ikinci maçında Litvanya ile deplasmanda karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, ülkeye yapacağı yolculuk öncesi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına kapalı bir antrenman yaptı. İşte, Litvanya-Türkiye milli maçı hakkında son bilgiler...

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki ilk müsabakasında Faroe Adaları'nı 4-0 mağlup ederek güzel bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci maçında 7 Haziran'da Litvanya'ya konuk olacak. Milli takım, Lüksemburg'a 2-0 mağlup olan Litvanya karşısında galip gelerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta LFF Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 21.45'te başlayacak. Maçı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Novak Simovic yönetecek.

Haberin Devamı

Simovic'in yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Milan Mitic olacak.

LİTVANYA İLE İLK MAÇ

A Milli Futbol Takımı, Litvanya maçıyla tarihinde 606. kez sahaya çıkacak. Ay-yıldızlılar, 99 yıllık tarihinde 328'i resmi, 277'si özel 605 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 231 galibiyet, 144 beraberlik ve 230 yenilgi yaşadı. Milli takım, yarın karşı karşıya geleceği Litvanya ile tarihinde ilk kez mücadele edecek.

 

BAKMADAN GEÇME!