Ligler ne zaman başlayacak? Süper Lig başlama tarihi belli mi?

Güncelleme Tarihi:

Ligler ne zaman başlayacak Süper Lig başlama tarihi belli mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2020 21:06

Corona virüsü tedbirleri kapsamında Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. maçları için erteleme kararı alınmıştı. Taraftarların ve kulüp çalışanlarının sağlık koşulları göz önüne alınarak ertelenen Süper Lig maçlarıyla beraber, sporseverler maçların başlayacağı tarihi araştırmaya başladı. Peki, Ligler ne zaman başlayacak? Süper Lig başlama tarihi belli mi? işte, Süper Lig başlangıç tarihi ile ilgili merak edilen bazı bilgiler...

Haberin Devamı

Futbol, Basketbol, Voleybol ligleri korona virüsü önemleme çalışmaları kapsamında geçtiğimiz haftalarda ertelendi. Seyircisiz oynanan Galatasaray Beşiktaş derbisinin ardından alınan kararla beraber, çok sayıda taraftar maçların başlayacağı tarihi sorgulamaya başladı. İşte, Süper Lig ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtını merak edenler için detaylar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen, "Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı"ndan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ve diğer Federasyon Başkanlarının katılımıyla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin sportif tedbirlerin değerlendirildiği toplantı Ankara'da gerçekleşmişti.

Haberin Devamı

MAÇLAR NE ZAMAN BAŞLAR?

Toplantıda liglerin ileri bir tarihe ertelenmesi kararı alındı. Bu kararın ardından Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yeni takvim gelişen şartlar doğrultusunda yapılacak çalışmaların sonrasında belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!