LeBron: “En Büyük Başarım Oğlumla Beraber NBA’de Olmak Olur”

Güncelleme Tarihi:

LeBron: “En Büyük Başarım Oğlumla Beraber NBA’de Olmak Olur”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 09:55

LeBron James’e göre kariyerinin en büyük başarısına henüz ulaşabilmiş değil. Kral büyük hedefi için ligde 20. sezonu işaret etti ve, yanılmıyorsak, daha önce hiçbir NBA oyuncusunun yapamadığı bir şeyi hesap ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

 

Cleveland Cavaliers‘ın önünde çok önemli bir yaz dönemi var, pek çokları LeBron James’in Cavs oyuncusu olarak son maçına çıkıp çıkmadığını merak ediyor. Ohio’daki dönemini hatırlayınca akıllara direkt olarak 2016 NBA şampiyonluğunu getirmesi gelecek James’e sorarsanız hayatındaki en büyük başarı ne olabilir diye sorarsanız, cevabı başka.

ESPN‘e 2018 NBA Finali öncesi verdiği bir röportaj bugünlerde yayınlanan James’e göre en büyük başarısı oğlu LeBron James Jr.’la aynı anda NBA’de oynamak olabilir:

“Hayatımın en büyük başarısını soruyorsunuz… Oğlumla aynı anda NBA parkelerinde olabilirsem NBA oyuncusu olarak ömrümün en büyük başarısı bu olur.

Küçük Bron gelecek yıl liseye başlayacak, NBA kurallarına göre oyuncuların lige girebilmesi için lise kariyerlerinin üzerinden bir yıl geçmiş olması gerekiyor. James bunun için NBA’de beş yıl daha kalıp 20. sezonunu oynaması gerektiğini de planlamış:

Haberin Devamı

“Bunu düşündüm. Oğlum 14 yaşına giriyor ve NBA’e biraz daha erken gelmeyi başarabilir. Beraber de oynayabiliriz, rakip de olabiliriz.”

James daha önce yeni takımı konusunda vereceği kararda da belirleyici faktörün ailesinin ve özellikle genç oğullarının mutluluğu olacağını söylemişti.(EUROHOOPS)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!