Köln yönetimi Stöger’le devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Köln yönetimi Stöger’le devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 13:50

Köln yönetimi, alınan sonuçlara göre ligin en başarısız teknik direktörü olarak öne çıkan Peter Stöger’e sahip çıktı: “Stöger takımı Schalke maçına hazırlıyor.”

Haberin Devamı

BUNDESLIGA’da bu sezon hiç galip gelemeyen tek takım olan Köln, 2017-2018 sezonunun geride kalan 13 haftası değerlendirildiğinde ligdeki en kötü bilançoya sahip takım olarak öne çıkıyor. 13 haftada sadece 2 kez berabere kalan Köln, 11 kez sahadan mağlup ayrıldı. 2 puanı var, 37 puan kaybetti. Attığı dört golle ligin en az gol atan ekibi. Kalesinde gördüğü 25 golle en fazla gol yiyen iki takımdan biri. Gol averajı eksi 21.
Tüm bu kötü gidişatın ardından son oynanan ve 2-0 kaybedilen Hertha maçından sonra beklenti, teknik direktör Peter Stöger’in ya istifa edeceği ya da görevine son verileceği yönündeydi. Ancak yönetimden gelen açıklama bu beklentileri boşa çıkardı.

YÖNETİM STOGER’E GÜVENİYOR
Köln İkinci Başkanı Toni Schumacher, “Peter Stöger, cumartesi günü Schalke ile oynanacak maça takımı hazırlıyor” açıklamasıyla, Stöger’in görevinin başında olduğunu duyurdu. Yönetim, dört yıldır takımı çalıştıran Stöger’e güveniyor, takımı bu zor durumdan kurtaracağına da inanıyor. Son dört yılda Köln’e büyük başarılar yaşatan Stöger, takımı hem Bundesliga’ya çıkardı hem de 25 yıl aradan sonra Avrupa Kupaları’nda oynattı. Stöger’in bu başarısı yönetimdeki kredisinin sürmesini sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!