KDF Turnuvası İbrahim Toraman’ın santra vuruşuyla başladı

Güncelleme Tarihi:

KDF Turnuvası İbrahim Toraman’ın santra vuruşuyla başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2018 20:25

Sivas'ın Kangal ilçesine bağlı 16 köy arasında Kangal Dernek Federasyonu (KDF) tarafından gerçekleştirilen turnuva, İstanbul Bahçelievler Olimpik Spor Tesisleri'nde start aldı. Turnuvaya, Sivaslı eski futbolcu İbrahim Toraman da davetli olarak katıldı.

Haberin Devamı

Bu yıl 8.'si düzenlenen organizasyonun ilk maçı kadınların da futbola olan ilgisinin en az erkekler kadar olduğunu göstermek maksadıyla kadın futbolcular arasında yapıldı. Futbola gönül vermiş kadın futbolcular arasında yapılan açılış müsabakası seyir zevki yüksek bir mücadeleye sahne oldu.

KDF Turnuvası İbrahim Toraman’ın santra vuruşuyla başladı

Dabanözü - Genç Ali maçının santra vuruşunu yaparak maçı başlatan İbrahim Toraman, organizasyona dair şunları söyledi: "Hemşerilerin memleketlerinden uzak bir yerde bu tarz organizasyonlar ile birlikte bir araya gelmesi muhteşem bir şey. Ben de bir Sivaslı olarak kendi toprağımdan olan insanlarla bir araya geldiğim için çok mutlu oldum. Etkinliğin kapsamı futbolun yanı sıra herhangi bir branş da olabilirdi burada asıl önemli olan birliktelik gücü. KDF'ye bu keyifli organizasyonları için teşekkür ediyorum"

Haberin Devamı

KDF Turnuvası İbrahim Toraman’ın santra vuruşuyla başladı
KDF Başkanı Hasan Aslan ve KDF yönetimi İbrahim Toraman'a teşekkür ederek katılımından dolayı çiçek takdim etti.

KDF Başkanı Hasan Aslan ise; “Sporun barış, kardeşlik ve dostluk yönünün ön plana çıkarıldığı Kangal Dernekler Federasyonunun 8. Geleneksel futbol turnuvasına bu yıl farklı bir anlam katarak başlattık. Kangallı kadınların ve genç kızların dostluk maçı dostluk ve barış için anlamlı bir mesaj oldu” dedi.

Turnuvaya bu yıl, 2018 Nisan ayında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Cumhuriyet Üniversitesinin sevilen öğretim görevlilerinden Yrd.Doç. Dr. Haydar Gölbaşı'nın adı verildi.

Kangal Dernek Federasyonu Haydar Gölbaşı Turnuvası, Bahçelievler Olimpik Spor Tesisleri'nde Pazar günleri oynanacak müsabakaların ardından şampiyonunu belirleyecek.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!