Kayserispor kümede kalma amacında, Fenerbahçe'de 5 eksik! Öne çıkan iddaa tahmini...

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor kümede kalma amacında, Fenerbahçede 5 eksik Öne çıkan iddaa tahmini...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2021 08:56

Şampiyonluk umudu sadece kendi elinde olmayan, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da yenilgilerini bekleyen Fenerbahçe, kümede kalmak için didinen Kaysersipor'a konuk olurken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

KAYSERİSPOR

- Sezona Bayram Bektaş'la başlayan, sonrasında Samet Aybaba ile devam eden, Dan Petrescu ve Hamza Hamzaoğlu'nda da aradığını bulamayan Kayserispor, son çare olarak Yalçın Koşukavak'a takımı emanet etmişti.

- Koşukavak ile 4 maça çıkan sarı kırmızılı ekip, hiç kaybetmedi ve 6 puan toplayıp kümede kalma adına son nefese kadar geldi.

- İkili averajda 3 puan önlerinde oldukları Gençlerbirliği'nin gerisindeler. Üçlü averajda Gençlerbirliği'nin yanına Ankaragücü de eklenince yine en avantajlı takım Gençlerbirliği oluyor.

- Kısacası Ankaragücü küme düştü. Kayserispor olur da Fenerbahçe'ye kaybederse, Gençlerbirliği'nin de Trabzonspor karşısında puan kaybetmesini bekleyecekler.

- Koşukavak 4 maça 4 farklı taktikle çıktı. İlk 3 maç 4'lü savunma oynatırken, geçen hafta Başakşehir karşısında 3-4-3 gibi dizildiklerini gördük.

Haberin Devamı

- 4 maçın hücumdaki değişilmezleri İlhan Parlak, Aaron Lennon ve Pedro Henrique oldu. Beklerde Aziz Behich ve Zoran Kvrzic oynadı, stoperde Nehuen Paz ile Dimitrios Kolovetsios görev yaptı.

FENERBAHÇE

- Sivasspor'a evinde 2-1 kaybedip şampiyonluk şansını oldukça zor sokan Fenerbahçe'de Gökhan Gönül cezalı. İrfan Can Kahveci, Mesut Özil, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti de sakatlıkları nedeniyle deplasman kafilesine alınmadı.

- Son 6 lig maçını sakatlığı nedeniyle kaçıran Altay Bayındır takımla birlikte Kayseri'ye gitti. Durumu maç saati netlik kazanacak.

- Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, kaybedilen Sivasspor maçı sonrası; "Matematiksel olarak şansımız devam etse de bu maçı kazanıp final haftasına şampiyonluğa daha çok inanarak çıkmalıydık..." demişti.

- Gökhan'ın cezası sonrası sağ bekte Nazım Sangare görev yapacak. Orta alanda Mesut ve İrfan'ın yoklukları sonrası ise sürpriz bir Arda Güler hamlesi görebiliriz.

- Ömer Faruk Beyaz'da aradığını bulamayan Belözoğlu, 40. haftada Ankara deplasmanına götürdüğü 2005 doğumlu oyuncuyu bu sefer de Kayseri kafilesine dahil etti.

- "10 numara" pozisyonunda oynayan Arda Güler, bir anda kendini Jose Sosa ve Luiz Gustavo'nun yanında sahada bulabilir.

Haberin Devamı

CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Kayserispor'un ligdeki son 3 maçı "2.5 ALT" bitti.

- Fenerbahçe'nin ligdeki son 8 maçının 7'si "karşılıklı goller" ile "2.5 ÜST" oldu.

- Ligin ilk yarısındaki maçta Kadıköy'de Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, 2015-16 sezonundan bu yana rakibine karşı ilk kez lig dublesi yapmak istiyor.

TEK MAÇ'TA MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Süper Lig karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Fenerbahçe kazanır" oldu!

%28'lik kesim ufak da olsa şampiyonluk şansı olan sarı-lacivertli ekipten Kayseri deplasmanında galibiyet bekliyor...

Haberin Devamı

%24'lük kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa'nın Milan günlerinden...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!