İstanbul koşarak başlar!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul koşarak başlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 11:58

Şehrin mahalle kültürünün öne çıktığı Moda, Galata ve Nişantaşı’nda kurulan Mahalle Koşu Kulüpleri, semtlerinin kendine has sokaklarını her hafta düzenledikleri antrenmanlar ile koşarak keşfediyor.

Haberin Devamı

Katılımın ücretsiz olduğu koşu toplulukları, antrenmanların yanı sıra çeşitli aktivite ve sürpriz etkinlikler de düzenliyor.

Üç mahalle için belirlenen rotaları, adresinden takım kaptanlarının hazırladığı özel podcast’ler dinleyerek koşmak mümkün.

Üç mahalle, üç kaptan, üç topluluk

Moda, Galata ve Nişantaşı’nda kurulan Mahalle Koşu Kulüpleri, tasarımcı Manolya Ürkan (Moda), fotoğrafçı Çağan Okuyan (Galata) ve müzisyen, Ada Sanlıman (Nişantaşı)’ın kaptanlığında haftanın belirli günlerinde koşular, çeşitli aktiviteler ve sürpriz etkinlikler düzenliyor. 19.30’da başlayan koşular, Pazartesi günleri Moda’da Walter’s Coffee Roastery’den; Salı günleri Galata’dan Federal Coffee’den; Perşembe günleri Nişantaşı’nda MOC’dan başlayarak katılımcılara bu üç mahalleyi hazırlanan özel rotalarda koşarak yaşama fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

İstanbul koşarak başlar

Mahalle Koşu Kulüpleri’ne nasıl katılabilirim?

Moda, Galata ve Nişantaşı Koşu Kulüpleri’ne etkinlik günü belirlenen buluşma noktalarına gelip ekiple tanışarak katılmak mümkün. Ayrıca üç mahalle için belirlenen rotaları, adresinden takım kaptanlarının hazırladığı özel podcast’leri dinleyerek koşabilirsiniz.

Mahallenin Stilini Keşfet!

Mahalle Koşu Kulüpleri’yle koşarken katılımcılar mahallelerinin stilini de keşfediyor. Mahallelerin kendine has kültürleri ve renkli sokaklarını spor giyimle bir araya getiren koleksiyonlara üzerinden ulaşılabiliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!