İsmail Kartal, Fenerbahçe - Slavia Prag maçı için planını hazırladı! İki kilit isim...

Güncelleme Tarihi:

İsmail Kartal, Fenerbahçe - Slavia Prag maçı için planını hazırladı İki kilit isim...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2022 08:43

Fenerbahçe'de Giresunspor maçının yıldızı olan Valencia ve Mert Hakan, Slavia Prag karşısında da kilit rol oynayacak. Mert, orta sahada kapılan topları en kısa sürede hücum hattına aktaracak. Ekvadorlu yıldız ise ileri uçtaki patron olacak.

Haberin Devamı

Slavia Prag ile bugün oynanacak karşılaşma, Fenerbahçe ’nin sezonun kalan bölümündeki en kritik sınavlarından biri olacak. İsmail Kartal, bu zorlu maçta, rövanş için avantajlı skoru getirecek planı belirledi. Fanatik'in haberine göre tecrübeli teknik adam, rakibin özellikle mücadele gücüne dikkat çekti. Kartal ayrıca öğrencilerinden, Slavia’nın geriden oyun kurmasını engellemelerini istedi. Bunun için Valencia ve Mert Hakan’a özel rol verdi. Ekvadorlu yıldız, hücum hattının patronu olacak. Tecrübeli futbolcu, top rakipteyken stoperlere yapılacak baskıyı yönetecek. Valencia, takımı topu aldığında ise savunmadaki boşlukları belirleyip defansın arkasına sarkmaya çalışacak.

Kanatlara dikkat

Mert Hakan Yandaş ise orta sahanın dinamosu olacak. Başarılı oyuncu, aynı Giresunspor maçında olduğu gibi topa yapacağı baskıyla rakibi hataya zorlayacak. 27 yaşındaki futbolcu, kapılan topları da en kısa sürede rakip yarı alana taşımaya çalışacak. İsmail Kartal, Slavia Prag’ın kanatlardaki skorer isimlerine de dikkat çekti. Başarılı çalıştırıcı, Olayinka ve Schranz’ın kanattan yapacağı ceza sahası girişlerine dikkat edilmesini istedi. 60 yaşındaki teknik adam ayrıca şu anda Slavia Prag’ın en skorer ismi olan ofansif orta saha oyuncusu Lingr’e de yakın markaj uygulanması talimatı verdi.

BAKMADAN GEÇME!