İngiltere'nin son provası Kosta Rika ile! En çok oynanan iddaa...

Güncelleme Tarihi:

İngilterenin son provası Kosta Rika ile En çok oynanan iddaa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 10:42

Belçika ile G Grubu'nda çarpışacak olan İngiltere, Dünya Kupası öncesi son provasını Elland Road'da Kosta Rika ile yapıyor. Takımlardan son gelişmelere ve en çok oynanan iddaa tercihine göz atalım...

Haberin Devamı

İngiltere

- Gareth Southgate rotasyon sinyali verdi ve kalede Jack Butland, sağ bekte ise Trent Alexander-Arnold'un olacağını söyledi.

- Turnuvanın ilk maçında, Tunus karşısında kalede kimin olacağı sorusunu yanıtsız bırakan Southgate, Raheem Sterling'i de medya gündeminden uzak tutmaya çalıştıklarını belirtti.

- Nijerya maçında ilk 11 başlamayan Danny Rose ve o maçta forma giymeyen Jamie Vardy, Harry Maguire ile Jordan Henderson'ın da Kosta Rika karşısında süre almaları bekleniyor.

Kosta Rika

- Brezilya'nın bulunduğu E Grubu'nda yer alan Kosta Rika, 3 Haziran'da Kuzey İrlanda'yı 3-0 devirdi ve moral depoladı.

- Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi zaferi sonrası kadroya beklenenden erken katılan Keylor Navas, skor 1-0 olduktan sonra, 35. dakikada kenara geldi ve taraftarlardan büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

- 4 sene önce harikalar yaratan Navas'ın, Rusya'da neler yapacağı merak konusu. Celso Borges ve Joel Campbell'ın formları da Kosta Rika'nın gruptan çıkmasında büyük etken olacak.

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!