Haydi! Bir kitap da sen getir

Güncelleme Tarihi:

Haydi Bir kitap da sen getir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2019 08:30

7 Nisan Pazar günü Ataköy'de şölen yaşanacak...

Haberin Devamı

Anadolu Efes Spor Kulübü, “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyasını bu yıl 5. kez düzenleyecek. 7 Nisan’daki karşılaşmaya kitapla giden herkes, ücretsiz bilet alacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü, her yıl Kütüphaneler Haftası kapsamında, “Bu Maça Bilet Yerine Kitapla Gelin” mottosuyla hayata geçirdiği Bir Kitap da Sen Getir kampanyasını beşinci kez, 7 Nisan 2019’daki Bahçeşehir Koleji maçında gerçekleştirecek.

Basketbolseverler, Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki maça kitap ile gelerek hem ücretsiz bilet alabilecek hem de ihtiyaç sahibi öğrencileri kitaplarla buluşturacak. Ayrıca taraftarlara, Anadolu Efes oyuncularının fotoğraflarının bulunduğu kitap ayraçları da hediye edilecek.

Kitaplar için önemli kriterler var

Kampanya kapsamında toplanacak olan ilköğretim seviyesindeki karalanmamış, boyanmamış ve iyi durumdaki kitaplar, Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın desteğiyle Türkiye’nin dört bir yanındaki okullara ulaştırılacak.
Maç öncesi bilet gişelerine teslim edilecek ilköğretim seviyesindeki tarih, edebiyat, sosyal bilimler, pozitif bilimler ve felsefe konularındaki kitaplar, gerçekleştirilecek kontroller sonrasında pek çok ilde miniklerle buluşturulacak.

Haberin Devamı

Merter Tesisleri’ne kargo imkanı

2015’ten beri 4 kez düzenlenen, “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası ile bugüne dek; Ağrı, Bitlis, Antalya, Erzincan, Kocaeli, Kütahya, Tunceli, Van, Adana, Ankara, Kastamonu, Manisa, Şanlıurfa ve İstanbul’daki okullara ulaşıldı. Öte yandan maça gelemeyen sporseverler de 7 Nisan Pazar günü teslim olacak şekilde Anadolu Efes Spor Kulübü Merter Tesisleri’ne kitaplarını kargolayabilecek. Adres şu şekilde: Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır Cad. No: 4, Bahçelievler - İstanbul.

HER YERE ULAŞIYOR

Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın desteğiyle yürütülen kampanya ile bugüne dek Türkiye’nin pek çok farklı yerindeki okullarda eğitim gören çocuklara kitapların ışığı dokundu.

Haydi Bir kitap da sen getir

Haberin Devamı

TOFAŞ Renk Basketbol Takımı'ndan mesaj var

Euroleague One Team projesi kapsamında oluşturulan Tofaş Renk Basketbol Takımı, otizmli çocukların basketbol aracılığıyla sosyalleşmeleri için hayata geçmişti. Eğitim sürecini bitiren otizmli öğrenciler sertifikalarını Kulüp Başkanı Cengiz Eroldu, Genel Menajer Tolga Öngören ve Euroleague One Team Elçisi Berkan Durmaz’dan aldı. Renk Otizm Derneği Başkanı Ferhan Özvatan, “Spor, otizmli çocuklarımızın iletişimi için çok önemli bir unsur. 8 haftalık programın sonunda ilk güne göre büyük yol kat ettiler” diye konuştu.

Haydi Bir kitap da sen getir



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!