Harika bir jenerasyon

Güncelleme Tarihi:

Harika bir jenerasyon
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2022 07:00

Erkek Voleybol Milli Takımımıza artık Milletler Ligi’nde oynamak yakışır.

Haberin Devamı

Voleybolda Erkek Milli Takımımızla Altın Lig’de bir kez daha finalde olmanın gururunu yaşıyoruz. Kadın voleybolunun yarattığı iklim çok güzel ancak erkek voleybolunun yakalamış olduğu jenerasyon çok iyi. Son Avrupa Şampiyonası’ndaki performanslarıyla Türk halkının gönlünde taht kurdular. Gerek gösterdikleri performans, gerekse de yaydıkları güzel elektrik, Türk halkının çok hoşuna gitti.

Dün de çok güzel mücadeleyle 3-1 yendik ev sahibi Hırvatistan’ı. Maçın analizine gelince... Arslan’ın yönettiği takımımız göze çok hoş görünen bir voleybol sergiliyor. Köşelerde genç Efe mükemmel oynuyor. İtalya’ya transfer olmasına çok sevindim. Her takıma lazım olan cinsten bir karakter. Yiğit, komple sporculardan, yerine oynayan Yasin de defans ve servis karşılamada etkili. Orta oyuncularımız bu maçta Mert Matiç ve Bedirhan’dı.

Haberin Devamı

ViRTÜOZ ARSLAN

Daha sonra Emre Savaş ve Samet Güneş devreye girdi. Pasör çaprazı Adis çok iyi oynuyor. Yüksek kapasitesi ile takımın emniyet sübabı. Liberomuz Volkan çok verimli. Takım kaptanı Arslan, adeta bir virtüöz tadında oynuyor. Antrenör Nedim Özbey yıllardır verdiği emeğin karşılığını almanın gururunu yaşıyor ve bizlere yaşatıyor. Bizim artık bir an önce erkeklerde de Milletler Ligi’nde oynamamız lazım. Bu jenerasyondan çok umutluyuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!