Gülnaz Avrupa şampiyonu; Mete Gazoz Avrupa 3.'sü

Güncelleme Tarihi:

Gülnaz Avrupa şampiyonu; Mete Gazoz Avrupa 3.sü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2022 17:21

Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda Gülnaz Büşranur Çoşkun Avrupa şampiyonu; Mete Gazoz Avrupa 3.'sü oldu. Klasik yay kadın milli takımımız ise Avrupa ikincisi oldu.

Haberin Devamı

Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda, erkekler klasik yay bireyselde olimpiyat şampiyonu milli sporcu Mete Gazoz, İspanya'dan Daniel Castro'yu 6-4 yenerek Avrupa 3.'sü oldu.

Gülnaz Avrupa şampiyonu; Mete Gazoz Avrupa 3.sü

Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda, kadınlar klasik yay bireyselde Gülnaz Büşranur Çoşkun, finalde Almanya'dan Michelle Kroppen'i 6-2 yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

Gülnaz Büşranur Çoşkun, Ezgi Başaran ve Yasemin Ecem Anagöz'den oluşan klasik yay kadın milli takımımız, finalde Almanya'ya 5-4 yenilerek Avrupa ikincisi oldu.

Gülnaz Avrupa şampiyonu; Mete Gazoz Avrupa 3.sü

Haberin Devamı

Bakan Kasapoğlu'ndan milli okçulara tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Almanya’da düzenlenen 2022 Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanan milli okçuları kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Almanya’da düzenlenen 2022 Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda 2’si altın, 2’si gümüş ve 4’ü bronz olmak üzere toplam 8 madalya kazanan milli okçular için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen 2022 Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda 2’si altın, 2’si gümüş ve 4’ü bronz olmak üzere toplam 8 madalya kazanan milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Ülkemizin toplamda 8 madalya ile katılımcı ülkeler arasında birinci sırayı alması bizleri ayrıca sevindirdi. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşı'mızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”

BAKMADAN GEÇME!