Göztepe-Fenerbahçe maçında Ali Koç'a saldırı! Yabancı madde isabet etti

Güncelleme Tarihi:

Göztepe-Fenerbahçe maçında Ali Koça saldırı Yabancı madde isabet etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2024 23:19

Fenerbahçe'nin Göztepe ile 2-2 berabere kaldığı maçta içeri giremeyen Fenerbahçe taraftarları olduğu gerekçesiyle, deplasman tribününe desteğe giden başkan Ali Koç'a yabancı madde isabet etti. Saldırıya uğrayan Ali Koç, dengesini kaybederek yere düştü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Gürsel Aksel Stadyumu'nda Göztepe ile oynadığı mücadelede başkan Ali Koç'a yabancı madde isabet etti.

Göztepe-Fenerbahçe maçında Ali Koça saldırı Yabancı madde isabet etti

YABANCI MADDE ATILDI

Çok sayıda sarı lacivertli taraftarın, ellerinde bilet olmasına rağmen stada alınmadığını ve dışarıda polislerle gerginlik yaşadığını öğrenen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, devre arasında sahaya inerek deplasman tribününün önüne gitti ve buradaki taraftarlardan konu hakkında bilgi aldı. Koç, taraftarlarla konuştuğu sırada Göztepe tribünlerinden kendisine çok sayıda yabancı madde atıldı.

Göztepe-Fenerbahçe maçında Ali Koça saldırı Yabancı madde isabet etti

Haberin Devamı

ALİ KOÇ'U YERE DÜŞÜRDÜ

Ali Koç, taraftarlarla konuşmasını bitirdikten sonra beraberindeki yöneticiler, korumalar, polisler ve görevlilerle birlikte sahanın kenarından tribündeki yerine yöneldi.

Bu sırada Göztepe tribünlerinden atılan su şişelerinden biri Koç’un vücuduna isabet etti, aynı anda boynunda ‘görevli’ kartı bulunan Fatih Özkan adlı şahıs kendisini arkadan iterek yere düşürdü.

Göztepe-Fenerbahçe maçında Ali Koça saldırı Yabancı madde isabet etti

GÖZALTINA ALINDI

Koç ile birlikte bir polis de yere yere yuvarlanırken, diğer polisler saldırgana hemen müdahale edip yaka paça gözaltına aldı. Saldırıda herhangi bir yara almayan Koç, hemen yerden kalkıp yürüyerek tribüne çıktı. Hakem Kadir Sağlam da saha içinin boşalması ve güvenliğin sağlanmasının ardından oyunu başlattı.

MEHMET SEPİL: HEPSİNİ İNCELEYECEĞİZ

Göztepe'nin onursal başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un saha kenarında yaşadığı olayla ilgili olarak, "Yarın bakacağız, olaylar nasıl gelişti, futbol kuralları içinde yapılanlar doğru mudur? Hepsini inceleyeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Sepil, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un maç sırasında deplasman tribününden protokol tribününe doğru gittiği sırada yaşananları değerlendireceklerini ve ne olduğunu anlamaya çalışacaklarını belirterek, "Göztepe'nin her türlü hakkını koruyacağız. Göztepe tarafından bir hata yapıldıysa özür dileriz ama Göztepe'nin her türlü hakkı korunacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Olay sıcakken verilen demeçlerin gerçekçi olmadığını kaydeden Sepil, "Yarın bakacağız, olaylar nasıl gelişti, futbol kuralları içinde yapılanlar doğru mudur? Hepsini inceleyeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!