Geleneksel okçular İzmir'de sahne alacak

Güncelleme Tarihi:

Geleneksel okçular İzmirde sahne alacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2022 07:00

TGTOF’un açıklamasına göre, İzmir Atatürk Stadı’nda 24 Temmuz’a kadar sürecek organizasyonda, kız ve erkekler kategorisinde 8-13 yaş aralığında toplamda 600 minik sporcu yarışacak.

Haberin Devamı

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu’nca organize edilen Çakabey Kupası Minikler Açık Hava Puta Koşusu bugün İzmir’de gerçekleştirilecek. TGTOF’dan yapılan açıklamaya göre, Atatürk Stadı’nda 24 Temmuz’a kadar sürecek organizasyonda, kız ve erkekler kategorisinde 8-13 yaş aralığında 600 minik sporcu yarışacak.

SIRALAMA ATIŞLARI YARIN

Ülke genelinden geleneksel okçuluk kulüpleri ve ferdi sporcuların katılacağı yarışlarda 8-9 yaş minikler 25 metre, 10-11 yaş minikler 30 metre, 12-13 yaş minikler 35 metreye oklarını atarak sıralama ve eleme atışlarını tamamlayacak. Puta koşusu final atışları sonrası madalya töreni düzenlenecek.

Organizasyonda bugün resmi antrenman ve teknik toplantı sonrası saat 19.00’da Gündoğdu Meydanı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda bitecek kortej yürüyüşü yapılacak. Yarın ise sıralama atışları gerçekleştirilecek.

BAKMADAN GEÇME!