Gaziantep FK Sarıyer maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte ZTK Gaziantep FK Sarıyer maçı canlı yayın bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep FK Sarıyer maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda İşte ZTK Gaziantep FK Sarıyer maçı canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2022 19:21

Gaziantep FK Sarıyer maçı canlı yayınla bu akşam heyecan dolu karşılaşmaya sahne olacak. Gaziantep FK Sarıyer maçı, Türkiye Kupası mücadelesinde her iki takım için de kritik bir önem arz edecek. Türkiye Kupası'nda bir sonraki tura geçiş sağlamak isteyen takımlardan birisi olmak için sahaya çıkacak olan iki ekip, galibiyet mücadelesi verecek. Gözler şimdi Gaziantep FK Sarıyer maçı canlı yayın bilgisinde. Peki, Gaziantep FK Sarıyer maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, Ziraat Türkiye Kupası Gaziantep FK Sarıyer maçı bilgileri.

Haberin Devamı

Gaziantep FK Sarıyer maçı ile futbol keyfi, Türkiye Kupası ile devam edecek. 3 puan alabilmek için tüm kozlarını sahaya sürecek olan Sarıyer, Süper Lig ekibi Gaziantep FK'yı mağlup etmenin yollarını arayacak. Peki, Gaziantep FK Sarıyer maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o detaylar

GAZİANTEP FK SARIYER MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Gaziantep FK, Sarıyer'i konuk edecek. 20 Ekim Perşembe günü saat 20.30'da oynanacak mücadele A Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!