Güncelleme Tarihi:
Nijerya asıllı Togolu golcü 4 yaşına kadar yürümeyi öğrenememiştir.
Fransız defans oyuncusu rakip hücumcuları rahatsız etmek için vücuduna sarımsak sürerek maça çıkardı.
Saatlerce Playstation oynadığı için sol elinin başparmağını sakatladı. Ameliyat oldu ve 4 hafta sahalardan uzak kaldı.
Ronaldo'nun ilkokul öğretmeni onun Madeira aksanı ile konuşmasına sinir olup dövmüştür.
NOT: Madeira, Ronaldo'nun doğduğu yerdir.
Trabzonspor'a tavsiye edilmiş ancak dönemin başkanı Atay Aktuğ, "Alacak imkanımız var ama Andriy'den bir cacık olmaz" demiştir.
7 yıl önce ülkesinde geçimini karşılamak için balıkçılıkla uğraşıyordu.
Televizyon izlerken ayaklarını sehpaya uzun süre koyması nedeniyle tendonunu incitmiş ve sakatlanmıştı.
Portekizli efsane futbolcu Eusebio'nun kaçırdığı ilk penaltıyı Jose Mourinho'nun babası Felix kurtarmıştır.
Jübile maçında kendi kalesine gol atan tek futbolcudur.
Brezilyalı yıldız 21 yaşına kadar sokaklarda çöp toplayarak yaşamını sürdürüyordu
Uluslararası sularda yüzen bir teknede dünyaya geldi. Doğum belgesinde bulunan milliyet bölümü boş. 2004 yılında 20 yaşına geldiğinde ise büyüdüğü ülke olan Fransız vatandaşlığına geçti.
Bundesliga'da en uzak mesafeden gol yiyen kaleci 73 metre ile Neuer'dir.
Dünyanın en zeki futbolcularından biri. IQ'su tam 150.
"Küçükken mahallede maç yaparken adaletli olsun diye sol ayağımı kullanmamı yasaklamışlardı."
Kendisi aynı zamanda bir makine mühendisi.
'Dünyada Yılın Futbolcusu' ödülünü alan ilk ve tek Afrikalı futbolcudur.
America Mineiro'da oynarken kulübün verdiği düşük ücretlerden dolayı bir dönem marangozluk yaparak geçimini sağlamıştır.
Kolombiya maçında kazanılan 3 penaltıdan da yararlanamayan Arjantinli Martin Palermo, uluslararası bir maçta 'En çok penaltı kaçıran futbolcu'dur.
İngilizce, Portekizce, İspanyolca, Fransızca ve doğal olarak ana dili olan Çekçeyi akıcı bir şekilde konuşabiliyor.
İsveçli yıldız küçükken bisiklet çaldığını ve futbolun onu düzgün bir insan yaptığını söylemiştir.
Zlatan Ibrahimovic futbol yaşamına Amerika'da devam ediyor...