Galatasaray'ın yeni transferi Onyekuru: "Evime döndüm"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2020 18:16

Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru, resmi açıklamanın ardından sarı-kırmızılı kulübe döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Monaco'dan 6 aylığına kiraladığı Henry Onyekuru, resmi imzanın ardından açıklamalarda bulundu.

Transferinin gerçekleşmesinden ötürü mutlu olduğunu vurgulayan Onyekuru, "Bunu açıklamaktan çok mutluyum; evime döndüm. Sezonu en iyi şekilde bitirmek için elimden geleni yapmaya hazırım" dedi.

Galatasaray'da geçen sezonu kiralık olarak geçiren Onyekuru, 44 maçta 16 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Albayrak ise Onyekuru'nun sezon başından beri Galatasaray'a dönmek istediğini aktarıp, "Tekrar yuvasına dönmesi nasıl bir Galatasaraylı olduğunu göstermiştir. Bu sene kiralık ileriki yıllarda da Galatasaray'ın kendi futbolcusu olarak devam etmesini diliyorum. Taraftarlarımızın çok mutlu olduğunu ifade etmek istiyorum. Onyekuru'ya çok teşekkür ediyorum." görüşlerine yer verdi.

Haberin Devamı

Monaco Sportif Direktörü'ne de teşekkür eden Albayrak, "O da Galatasaray'a her zaman olduğu gibi yine elinden gelen katkıyı yaptı." ifadesini kullandı.

Nijeryalı futbolcu ise kiralık olarak yeniden sarı-kırmızılı formayı giymenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Evime dönmekten dolayı çok mutluyum. Burası benim evim. Umarım şampiyon olacağız. Burada olmaktan dolayı çok büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!