Rams Park'ta orta sahadan muazzam gol! Fernando Muslera'yı fena avladı

Güncelleme Tarihi:

Rams Parkta orta sahadan muazzam gol Fernando Muslerayı fena avladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2024 22:24

Gaziantep FK'nın orta saha oyuncusu Furkan Soyalp, Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray'a 3-1 kaybettikleri karşılaşmada harika bir gole imza attı.

Haberin Devamı

Gaziantep FK'nin 29 yaşındaki oyuncusu Furkan Soyalp, Galatasaray maçında orta sahadan attığı golle geceye damga vurdu.

Trendyol Süper Lig’de 3. hafta oynanması planlanan Galatasaray, Gaziantep FK mücadelesi sarı-kırmızılıların Young Boys karşılaşması sebebiyle ertelenmişti.

Rams Park'ta oynanan erteleme maçını Galatasaray 3-1'lik skorla kazandı.

Müsabakada Gaziantep FK'nin tek golünü kaydeden Furkan Soyalp, jeneriklik bir gole imza attı.

Lucas Torreira'nın top kaybından Muslera'yı önde yakayan Furkan, orta sahadan yaptığı şık vuruşla fileleri havalandırdı.

FURKAN SOYALP: "UMARIM BU GOL, BUNDAN SONRAKİ KARİYERİMDE DAHA CESUR OLMAMI SAĞLAR"

Haberin Devamı

Gaziantep FK’nın başarılı futbolcusu Furkan Soyalp, Galatasaray’a karşı orta sahadan attığı golü önceden planladığını söyleyerek, "Muslera’nın çok öne çıktığını hissediyordum. Denemek istedim. Umarım bundan sonraki kariyerimde de daha cesur olmamı sağlar" dedi.

Müsabakada orta sahadan attığı şık golle takımının tek sayısını kaydeden Furkan Soyalp, mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"GEÇEN YILKİ MAÇTA MUSLERA’NIN ÇOK ÖNE ÇIKTIĞINI HİSSEDİYORDUM"

Attığı gol sonrası kendisini alkışlayan Galatasaray taraftarına teşekkür eden Soyalp, "Maçın gidişatından dolayı tabii ki duygularım daha farklı. Maçtan önce de planlamıştım, arkadaşlarımla da paylaştım. Geçen yılki maçta da Muslera’nın çok öne çıktığını hissediyordum. Denemek istedim. Bunu başaramayınca eleştiri çok büyük. Onu cesaret edip de denemek bana nasip oldu. Umarım bundan sonraki kariyerimde de daha cesur olmamı sağlar. Bu artık geçmişte kaldı. Galatasaray deplasmanı her zaman zor. Bugünkü oyun planında istediklerimizi yapamamamız, Sivas deplasmanından buraya gelip, 2 gün burada kalıp yorgun çıkmamız bizi negatif etkiledi" ifadelerini kullandı.

"BEN TÜM HAKEMLERLE ARKADAŞIM"

Furkan Soyalp, maçın hakemi Cihan Aydın’ın performansını da değerlendirerek, "Ben tüm hakemlerle arkadaşım, çok yakınım. Cihan hoca da çok yakın arkadaşımdır. Ama mesela bizim pozisyonumuzu, ilk golü çok çabuk geçti. Eline çarptı gibi gördüm ama keşke bu soru işaretleri hiç olmasa. Biz elimizden geleni yaptık" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!