Galatasaray'dan Fenerbahçe ve hakem tepkisi

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan Fenerbahçe ve hakem tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2024 00:47

Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Süper Lig'de Adana Demirspor'u 5-1 mağlup ettikleri mücadele sonrası açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Süper Lig'de Adana Demirspor'u 5 golle geçtikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"KÜÇÜK BİR SİTEM YAPMAK İSTİYORUM"

Bilet fiyatlarına ilişkin konuşan Hatipoğlu, "Adana bizim için çok değerli bir yer. Burada çok güzel maçlar çıkarıyoruz. Bugün de güzel bir oyunla galip geldik. İki takımı da kutluyorum. seyircimize de teşekkür ediyorum. Küçük bir sitemi de bilet fiyatlarına yapmak istiyorum. 1905 lira güzel bir rakam ama Anadolu insanı için bu rakam çok fazla." dedi.

 "ÇOK KOLAY VERİLEN İKİ PENALTI"

Hakem kararlarını eleştiren Hatipoğlu, "Maçın hakemi için konuşmak istiyorum. Çok ucuz iki penaltı ile karşı karşıya kaldık. Bu maç böyle olmasaydı ne olurdu? Çok kolay verilen iki penaltı ile bizi cezalandırdılar. Son dakikada bizim kazandığımız kırmızı kartı VAR uyarısıyla vermesi düşündürücüydü. Ligin başındayız! Hakemlerin çok dikkatli olması gerekiyor." diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçındaki pozisyonla alakalı konuşan Hatipoğlu, "Dünkü maçta neredeyse faulün yerini yedek kulübesi belirleyecekti. Biraz daha hakemlerimizden dikkatli olmalarını bekliyoruz." dedi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transferlerle ilgili konuşan Hatipoğlu, "Ayrılan oyuncular var. Hizmetleri için teşekkür ederiz. Elbette yerlerini dolduracağız. İsim söylemek doğru değil. 4 Eylül'e kadar Avrupa'ya liste vereceğiz. Galatasaray için en doğru isimleri kulübe kazandıracağız. Ligde ilk 3 maçımızı kazanarak milli araya girmek bizim için önemliydi." açıklamasını yaptı.

"AVRUPA'DA KEYİFLİ BİR YARIŞ OLACAK

Avrupa Ligi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hatipoğlu, "Bizim takımımız lige başlarken form tutma ve doğru oyunu oynama konusunda zamana ihtiyaç duyuyor. Şampiyonlar Ligi bizi üzdü ama yeni formatta Avrupa Ligi var. Hem şampiyon olmak hem de Avrupa'da final oynamak istiyoruz. 3 büyük takım da Avrupa'da. Burada kendi aramızda da bir yarış olacak. Avrupa'da keyifli bir yarış olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!