Galatasaray'da zemin yüzünden ikinci ayrılık!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda zemin yüzünden ikinci ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2021 07:00

Sarı kırmızılı yönetim, uzun yıllardır kulüpte görev yapan Stat İşletme Direktörü Murat Ersoy’la karşılıklı anlaşarak vedalaştı. Kulüp ayrıca sezon sonunda sekiz yıldır değiştirilmeyen Türk Telekom Stadı’nın zeminini kaldırıp sıfırdan yapma kararı aldı.

Haberin Devamı

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Galatasaray'da Türk Telekom Stadı’nın tepki toplayan kötü zemini nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Sivas maçı sonrası zemin nedeniyle yönetim kurulunu açıkça eleştiren Faslı futbolcu Younes Belhanda’nın sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Galatasaray Yönetimi, Stat İşletme Direktörü Murat Ersoy ile de karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı. Ersoy’un yerine vekaleten Ali Çelikkıran getirildi.

MİLLİ ARA İYİ GELECEK

İstenilen duruma bir türlü gelemeyen ve özellikle sarı kırmızılı takımın tepkisini toplayan zemin nedeniyle böylece ikinci ayrılık yaşanmış oldu.

Galatasaray’da zeminin daha iyi hale gelmesi için yoğun bir çalışma sürdürülürken sarı kırmızılılar milli takım maçları nedeniyle lige verilecek arada uzun süre karşılaşma oynanmayacağı için Türk Telekom Stadı’nın daha iyi bir zemine sahip olacağına inanıyor.

Haberin Devamı

Cuma Çaykur Rize’yi ağırlayacak olan G.Saray’ın bir sonraki iç saha maçı 10 Nisan’da Karagümrük’e karşı. Ancak Galatasaray’da asıl kalıcı çözüm için sezon sonunu beklenecek. Kulüp sezon sona erir ermez, sekiz yıldır değiştirilmeyen Türk Telekom Stadyumu’nun zeminini kaldırıp sıfırdan yaptıracak.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!