Galatasaray'da Selçuk İnan'dan Muslera açıklaması! Ümit Öztürk'e tepki...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2021 21:02

Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Galatasaray'da yardımcı antrenör Selçuk İnan maçın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Galatasaray yardımcı antrenörü Selçuk İnan, Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Golü yedikleri pozisyonda Muslera’nın sakatlandığını belirten İnan, "Az önce Fernando Muslera ile konuştuk, durumu biraz ciddi gözüküyor ama tabi şu an net bir şey söylemek doğru değil. Yarın kontrollerinden sonra inşallah ciddi bir şey çıkmaz. Ama Fernando sakatlandığı için de çok üzgünüz. O pozisyona gelecek olursak; açıkçası maçtan sonra belki de bir yetkilinin bu konuda bizi aydınlatması isterim. Çünkü sporcu sağlığı çok önemli diyorlar. Maçın içinde de bunu yaşadık. Bir tane çok önemli bir pozisyona girecekken hakem oyunu durdurdu ve ’sporcu sağlığı bizim için daha önemli’ dedi. Bence çok doğru söyledi. Ama Muslera’nın pozisyonunda da sporcu sağlığı önemliydi. Belki hakeme onu hatırlatmak lazım. Dediğim gibi hakem, öyle takdir etti. Genelde zaten son haftalarda hakemlerin taktir hakları aleyhimize oluyor. Muslera yerdeyken golü yedik. Aslında maçı durdurması gerekiyordu yerdeki kaleciydi. Neden olduğunu bilmiyorum ben de sizin gibi merak ediyorum. Bizi aydınlatırlarsa mutlu oluruz" dedi.

Haberin Devamı

Avrupa’daki başarıya rağmen ligde son 5 maçtan kazanamamalarıyla ilgili soru üzerine İnan, "Avrupa’daki maçlar kolay değil. Onların konsantresi çok üst düzeye çıkabiliyor. Biz de futbolcuyduk, bu tür maçları çok oynadık. Aslında bunun çözümlerini arayıp bulmaya çalışıyoruz. Oyuncular çok genç. Onları yukarıya çekmeye çalışıyoruz. Kazanılan önemli bir zaferden sonra ligin çok önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Ama en nihayetinde oyuncunun kendi hayatı ve bakışı da var. Böyle maçlardan sonra ister istemez biraz rehavet olabiliyor. Bugün de aslında böyle bir maç oynadık. Oyunun hakimi aslında bizdik. Ama açıkçası istediğimiz pozisyonları yakalayamadık. Daha agresif ve daha istekli olabilirdik. Ama bunları tamamıyla gerçekleştiremedik" diye konuştu.

Galatasaray’ın ligdeki şampiyonluk şansının devam edip etmediği sorusu üzerine, "Galatasaray’ın olduğu her yerde umut vardır. Matematiksel olarak bitmedikçe bunu kovalamaya devam edeceğiz. Gerçekçi olmak gerekirse işimiz kolay değil. Ama sonuna kadar bunu kovalayıp devam edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Transfer ihtiyacı olabileceğini, buna teknik heyet ve yönetimin karar vereceğini belirten İnan, "Çalışmalar yapıyor, deniyoruz, bazen ne kadar çalışsanız da elinizden bir şey gelmiyor. Bu dönem böyle devam edecek değil. Oyuncularımız gelişecek ve değişimler de olacaktır" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!