Galatasaray'da Nicolo Zaniolo büyülemeye devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Nicolo Zaniolo büyülemeye devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2023 12:23

Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, Alanyaspor maçının ardından İstanbulspor karşılaşmasında da etkileyici bir performans sergiledi. İtalyan basını 23 yaşındaki oyuncu hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Zaniolo'nun Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçının ardından İstanbulspor karşısında da çok iyi bir performans sergilemesi İtalyan basının gündemine geldi.

İtalyan Corriere dello Sport da Zaniolo'nun İstanbulspor karşısındaki performansına geniş yer ayırdı. 'Zaniolo artık üzgün' değil başlıklı haberde; "Nicolo Zaniolo'nun yüzünden Roma'daki son döneminde olduğu gibi üzüntü ve ıstırabı okuyamazsınız artık" ifadeleri kullanıldı.

Haberde Zaniolo'nun attığı gollerden sonra takım arkadaşları ve taraftarlarla yaşadığı sevinçlere de şu sözlerle yer verildi: "84. dakikada gol attı ve 88 dakikada ise çizgiye inerek bir asist yaptı. İçinde bir coşku vardı. Gol sevinci sırasında takım arkadaşları ona katıldı ve hemen kucaklaştılar."

Haberde ayrıca Galatasaray'ın, deprem nedeniyle verilen aranın ardından yeniden lige döneceği bilgisine yer verilirken, Zaniolo'nun da Teknik Direktör Okan Buruk'un güvenini kazandığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!