Galatasaray'da Mauro Icardi'den Başakşehir maçı sonrası tepki: 'Yılın soygunu'

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda Mauro Icardiden Başakşehir maçı sonrası tepki: Yılın soygunu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2023 07:00

Arjantinli yıldız tartışmalı pozisyonlarla birlikte hem İspanyolca hem de Türkçe olarak “Bir utanç, bir skandal. Yılın soygunu’ paylaşımında bulundu. Torreira ise tepkisini “Kupadan elendiğimiz için çok öfkeliyiz. Taraftarlarımızdan özür dileyerek ligin kalan her maçında canımızı sahada bırakacağımızın sözünü vermek istiyoruz. Kabul edilebilir tek sonuç kazanmaktır. Haydi Gala” mesajıyla gösterdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da hakem kararlarına gösterilen tepki Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Başakşehir maçında zirve yaparken futbolcular da soyunma odasında verilen ve verilmeyen kararlara isyan etti. Kupaya çeyrek finalde veda ettikleri 90 dakikanın ardından sarı kırmızılılar özellikle 3 pozisyona büyük tepki gösterdiler: 40. dakikada Aleksic’in golü öncesi Serdar’ın Kaan Ayhan’a faul yaptığını öne süren oyuncular, 45’te Ömer Ali’nin, 55’te Lima’nın topu elle müdahalesine penaltı verilmesi gerektiğini savundular.

Karşılaşma sonrası statta toplantı

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk karşılaşmanın ardından Nef Stadı’nda bir durum değerlendirmesi yaparken daha sonra kulübün resmi sosyal medya hesaplarından maçın tartışlamalı pozisyonları paylaşıldı. ‘Kasıt VAR’, ‘Art niyet VAR’ ve ‘Operasyon VAR’ paylaşımlarının ardından derbiden sonra olduğu gibi Merkez Hakem Kurulu Başkanı bir kez daha hedef alındı ve ‘Lale Orta istifa’ çağrısı yapıldı.

Haberin Devamı

Sosyal medyadan isyan etti

Oyuncuların tepkisi ise soyunma odası ile sınırlı kalmadı. Takımın Arjantinli yıldızı Mauro İcardi tartışmalı pozisyonlarla birlikte hem İspanyolca hem de Türkçe olarak ‘Bir utanç, bir skandal. Yılın soygunu’ paylaşımında bulundu. Lucas Torreira da tepkisini “Kupadan elendiğimiz için çok öfkeliyiz. Taraftarlarımızdan özür dileyerek ligin kalan her maçında canımızı sahada bırakacağımızın sözünü vermek istiyoruz. Kabul edilebilir tek sonuç kazanmaktır. Haydi Gala” mesajıyla gösterdi.

NİHAN BURUK'TAN 'SÜPER LİG LALE ORTA SEZONU' PAYLAŞIMI

Galatasaray'da son dönemde tartışmalı hakem kararları nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta’ya yönelik eleştiriler artarken bir tepki de teknik direktör Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk’tan geldi. Nihan Buruk, dün sosyal medya hesabından “Süper Lig Lale Orta Sezonu” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!