Galatasaray'da Fatih Terim'in gözünü dolduran ziyaret! Omar Elabdellaoui...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2021 14:37

Hastaneden taburcu olan Omar Elabdellaoui, Galatasaray'ın Denizlispor ile oynayacağı maç öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek teknik direktör Fatih Terim ve takım arkadaşlarına başarılar diledi.

Haberin Devamı

Yılbaşı gecesi talihsiz bir kaza geçiren ve elinde havai fişek patlaması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Omar Elabdellaoui, taburcu olmasının ardından takımını yalnız bırakmadı.

Galatasaray'ın Denizlispor ile oynayacağı maçın öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelen Omar Elabdellaoui, teknik direktör Fatih Terim ve takım arkadaşlarına başarılar diledi.

FATİH TERİM'İN GÖZLERİ DOLDU

Norveçli oyuncu Fatih Terim ile sarılırken Terim'in gözlerinin dolması dikkat çekti. Omar ile sarılıp sohbet eden tecrübeli teknik direktör, adından takımla bir konuşma gerçekleştirdi. Futbolcular da Omar'a alkışlarla destek oldular.

Takım kaptanı Arda Turan da Elabdellaoui ile konuşurken takım arkadaşına moral verdiği görüldü.

Galatasarayda Fatih Terimin gözünü dolduran ziyaret Omar Elabdellaoui...

Haberin Devamı

TEDAVİSİNE EVDE DEVAM EDİLECEK

Hastaneden taburcu edilen Omar Elabdellaoui'nin tedavisi ise evde devam edecek. Norveçli sağ bekin bir süre daha sahalardan uzak kalması bekleniyor.

FATİH TERİM: ''YANIKLARDAN İZ KALMADI''

Fatih Terim, Denizlispor maçı öncesinde Omar hakkında "Omar ve ailesi, bizim için kendi ailemiz gibidir, Galatasaraylıların ailesi gibidir. Kulübü, biz ve arkadaşları her dakika yanındayız. Tedaviyi sevgiyle yapacağız inşallah, şu ana kadar yaptığımız gibi. Yüzündeki yanıklardan iz kalmadı neredeyse. Gözü de her geçen gün iyiye gidiyor. Önce canı ve sağlığı her ne olursa olsun. Oradan sonra top oynaması için uğraşacağız. Olmasa bile sevgimizi, ilgimizi esirgemeden vereceğiz." şeklinde konuştu.

Galatasarayda Fatih Terimin gözünü dolduran ziyaret Omar Elabdellaoui...

Galatasarayda Fatih Terimin gözünü dolduran ziyaret Omar Elabdellaoui...

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!