Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda? Galatasaray'ın maçı şifresiz mi?

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda Galatasarayın maçı şifresiz mi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 23:36

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Lokomotiv Moskova karşısında mücadele edecek olan Galatasaray, gruplardaki ilk karşılaşmasını gerçekleştirecek. Karşılaşmayı merakla bekleyen Türk futbolseverler, bu akşam oynanacak maçın yayıncı kuruluşunu öğrenmek için sorgulamalarını gerçekleştiriyor. Peki, Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşmanın merakla araştırılan kanal bilgisi hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçının yayıncısı henüz resmi olarak açıklanmadı. Maç kanalının henüz açıklanmamasından ötürü sarı-kırmızılı taraftarlar bekleyişte.

BeIN Sports'un yayınlaması beklenen mücadelelerle ilgili muamma var. Yayıncı kuruluş konuyla ilgili henüz bir bilgilendirme yapmadı. Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın değerinin çok yüksek olması sebebiyle TRT'nin de bu konuda devreye girmesi beklenmiyor.

BeIN Sports, Fatih Terim'in basın toplantısının ardından Terim ile flaş röportajı yaptı. Bu olay, maçın BeIn Sports'ta yayınlanacağı ihtimalini güçlendirdi.

18 Eylül Salı Günü saat 22:00'de başlayacak olan mücadelenin BeIN Sports kanalıyla yayınlanması beklenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk hafta maçında yarın evinde oynayacağı Lokomotiv Moskova maçın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim gözetiminde gerçekleşen antrenmanın bir bölümü basına açık yapıldı. Antrenman öncesinde sahanın ortasında Terim, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Antrenman düz koşu çalışması ile başladı. Isınma hareketlerinin ardından gruplara ayrılan futbolcular pas çalışması gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar, antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise takım L. Moskova maçının taktiğine çalıştı.

MUSLERA: EVİMİZE DÖNDÜĞÜMÜZ İÇİN MUTLUYUZ

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, “Evimiz olan Şampiyonlar Ligi’nde döndüğümüz için mutluyuz” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk haftasında mücadelesinde Galatasaray, yarın saat 22.00’de evinde Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ile oynayacak. Mücadele öncesinde Galatasaray file bekçisi Fernando Muslera, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Fatih Terim ile diğer Şampiyonlar Ligi tecrübeleri arasında fark olduğunu belirten Muslera, “Benim hocama olan sevgim sonsuz. Takım arkadaşlarımızın da. Şampiyonlar Ligi’nde diğer tecrübeler arasındaki fark hocamızın verdiği güven. Bu da başarıyı getiriyor. Şu anda öyle bir hava içindeyiz. Evimiz olan Şampiyonlar Ligi’nde döndüğümüz için mutluyuz. Yarınki maç için hocamız ve ekibi ile hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Uruguaylı kaleci, ilk hedeflerinin gruplardan çıkmak olduğunu belirtti.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!