Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten kaptanlık ve Kerem Aktürkoğlu açıklaması: Transfer sezonunun bitmesini bekliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten kaptanlık ve Kerem Aktürkoğlu açıklaması: Transfer sezonunun bitmesini bekliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2024 11:40

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Şampiyonlar Ligi'ndeki Young Boys eşleşmesi ve Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığının alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre temsilcisi Young Boys'a 3-2 mağlup olan ve tur şansını İstanbul'a bırakan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özbek, Young Boys eşleşmesi ve Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

İşte Dursun Özbek'in sözleri:

"BAŞKALARININ YILLARDIR YANINDAN GEÇEMEDİĞİ YERDE OLACAĞIZ"

"Salı günü bu stadyumda olanların inanması, bir saniye bile durmadan takımımızı desteklemesini rica ediyorum. Çarşamba günü futbol takımımız Şampiyonlar Ligi'ne doğru yolculuğuna başladı. Kimse merak etmesin. Taraftarımızla bir bütün olarak Şampiyonlar Ligi gruplarında yerimizi alacağız. Herkesin kıskanarak baktığı, başkalarının yıllardır yakınından geçemediği yerde olacağız."

Haberin Devamı

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN KAPTANLIĞI..."

"Transfer sezonu devam ediyor. Kulüplerin yapısı her sezonda değişiyor. Yeni transferler geliyor, ayrılanlar oluyor. Transfer sürecinde kaptanlıklarda değişiklikler olabiliyor. Şunu hatırlatmak istiyorum; Galatasaray forması o kadar değerli ki bu formayı giyen herkesin formanın değerini bilerek, bir kaptan gibi, sahada 11 kaptan varmış gibi hizmet etmek durumundadır. Bunun kaptanlıkla ilgili Galatasaray'daki bugün yaşananlar, daha sezonun başında, dolayısıyla gidecek gelecek oyuncuların, takımın yapısı tam olarak bitmemiştir. Transfer sezonunun sonuna kadar bir yapımız var. Tartışmalar buradan kaynaklanıyor. Kimse endişe etmesin. Galatasaray hizmet eden herkesin değerini bilir, sevgi dolu bakar. Söyleyeceklerim bundan ibarettir."

"SONUNA KADAR TRANSFERİN İÇİNDEYİZ"

"Transfer süreci devam ediyor. 3 Eylül'de UEFA'ya son liste verilecek. 15 Eylül'e kadar normal transfer süreci devam ediyor. Sonuna kadar transferin içindeyiz. Eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı görüyoruz. Hem hocamız hem yönetimimiz hem scoutlarımız ile temas halindeyiz. Unutmayın ki, 2025'teki hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız artı Avrupa'da başarılı olmak. Transfer sürecinde en çok dikkat ettiğimiz husus, bu başarıyı bize getirecek takımı oluşturmak. Sezon yeni başladı. İhtiyaçlarımızın tespitini hocamız ve teknik kadromuz yapıyor. İstişare halindeyiz. Transfer sürecinin bitmesine daha zaman var. İhtiyaçlar çerçevesinde yönetim elbette gereğini yapar."

Haberin Devamı

"BU YORUMLAR YANLIŞ"

 "Young Boys maçında beklemediğimiz bir sonuç aldık. Söylediğiniz oyuncular bizi defalarca şampiyon yapmış kişiler. Takımın değerli oyuncuları. Bir maçla bunu değerlendirmek, Galatasaray için olmaması gereken bir şey. Bu konuda eleştirilere fazla katılmıyorum. Rövanş maçımız var. Turu geçeceğiz. Bu yorumlar son derece yanlış.

BAKMADAN GEÇME!