Futbol tarihine geçecek transfer! 328 milyon euroluk çılgın operasyon...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2021 15:15

Başka takımlarla görüşmeleri 1 Ocak itibariyle serbest olan Sergio Ramos ve Lionel Messi'nin yeni duraklarının neresi olacağı ciddi şekilde merak konusu olmuşken İspanyol basınından çılgın bir iddia geldi. Habere göre; Real Madrid tam 328 milyon euroluk bir transfer operasyonu için kolları sıvadı ve tam 6 dünya yıldızının biletini kesti.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haberler | La Liga devi Real Madrid, Ligue 1 temsilcisi Paris Saint Germain ile 2022 yılına kadar kontratı devam eden Kylian Mbappe için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor.

İspanyol AS Gazetesi'nin haberine göre; 22 yaşındaki yıldız oyuncuyu uzun süredir kadrosuna katmak isteyen eflatun beyazlılar, bu yaz resmi teklifte bulunmak üzere kaynak yaratma çalışmalarına başladı.

Hürriyet

TAM 6 OYUNCU GÖZDEN ÇIKARILDI

Kylian Mbappe transferi için yaklaşık 328 milyon euro gibi astronomik bir rakamı gözden çıkaran Real Madrid, bu meblağın bir bölümünü kadrosunda bulunan dünyaca ünlü oyuncuları satarak karşılamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Haberde yer alan iddiaya göre; İspanyol devi, Kylian Mbappe transferine kaynak yaratabilmek adına Gareth Bale, Marcelo, Luka Jovic, Isco, Dani Ceballos ve Brahim Diaz'ı satmayı düşünüyor.

Bahsi geçen 6 oyuncunun satışından yaklaşık olarak 150 milyon euro gelir elde etmeyi planlayan Real Madrid yönetimi, kalan tutarı ise kredi kullanarak finanse etmeyi arzuluyor.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!