Forsen, Twitch’e geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Forsen, Twitch’e geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2020 17:54

Twitch’ten bir aylık ceza alan Forsen’in ceza süresi bitti.

Haberin Devamı

Twitch’te 1.4 milyonu aşkın takipçisi bulunan ünlü yayıncı Sebastian ‘Forsen’ Fors, geçtiğimiz Kasım ayında uygunsuz GIF kullanmak gerekçesiyle bir ay boyunca Twitch’ten ceza almıştı. Geçtiğimiz gün ceza süresi dolan Forsen, yayın sitesine dönüşünü yayınla duyurdu.

Forsen’in banlanması olayına baktığımız zaman topluluk kurallarının kasıtsız bir şekilde ihlal edilmesi durumu söz konusu. Yayın esnasında ekranda çıkan gifin farkında olmadan yayına devam etmesi Forsen’in acımasız bir şekilde cezalandırılmasıyla son buldu. Yayıncıların ekranda yanlışlıkla uygunsuz içerik bulundurması gibi hatalar zaman zaman görülen yaygın bir durum olmakla birlikte Twitch bunu çoğu zaman sorun etmiyor.

Her ne kadar yayıncının takipçileri Twitch’in bu yaptırımına karşı tepki gösterse de canlı yayın platformu verdiği karardan geri adım atmadı. Ünlü yayıncı bir aylık süre boyunca yayın yapamadı, cezanın son bulmasının ertesi günü yayın yapacağını belirten Sebastian Fors’un uzun süre sonraki geri dönüş yayınının oldukça büyük olması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!