Flaş sözler... Tudor, Yasin'e haksızlık yaptı!

Güncelleme Tarihi:

Flaş sözler... Tudor, Yasine haksızlık yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 18:54

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri ve Spor Arena yorumcusu Ali Naci Küçük, Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

 İşte Ali Naci Küçük'ün dev derbiyle ilgili yorumları...

- Kadroyu gördün. Tudor yine şapkadan tavşan çıkardı mı?
- Sahaya çıkan Galatasaray ilk 11'ini gördükten sonra yorumum açık ve net! Bu maçta alınacak olumlu ya da olumsuz skor Igor Tudor'a yazar. Her ne kadar başkan Özbek ve yönetimi, "Biz taktik ve kadro bazında ilk 8 haftadaki Galatasaray'ı istiyoruz" dese de, Tudor yine bildiğini okudu. Kısaca Tudor yine takımını kendi doğruları ile sahaya sürdü. Şimdi artı eksi herşey Tudor'a yazar. Mağlubiyet halinde Galatasaray'dan çok Tudor kaybeder.

- Denayer neden ilk 11'de? Neyi düşündü Tudor?
- Tudor, hafta boyunca Galatasaray'ı zayıf tam tersi Beşiktaş'ın etkili olduğu yan ve duran top konusunda çalıştırdı. Beşiktaş'ın kanatlarına hep dikkat çekti. Babel ve Quaresma'ya önlem alma adına Tudor, bugün Linnes'i değil Denayer'i sahaya sürdü. Belki de kendi adına kumar oynadı. Şimdi Denayer'in göstereceği performans hem Galatasaray'ı hem de Tudor'un geleceğini belirler. Kader adamı Denayer!

Haberin Devamı

- Kazanan ve kaybeden Galatasaray. İki skor sarı kırmızılılarda ne etki yaratır?
- Galatasaray kazanırsa çok şey kazanır. Kaybederse Galatasaray değil en çok kaybeden Tudor olur. Beraberlik Galatasaray'ı üzmez... Beşiktaş Şampiyonlar Ligi ayarında oynarsa Gakatasaray'ı zor bir 90'dakika bekliyor demektir. Denayer ve Mariano üst düzey oynamalı. Bu arada Feghouli'yi oynatan Tudor, Yasin'e büyük bir haksızlık yapmış!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!