Flaş sözler! Kadıköy'deki Fener maçına kadar...

Güncelleme Tarihi:

Flaş sözler Kadıköydeki Fener maçına kadar...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2017 15:56

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri ve Spor Arena yorumcusu Ali Naci Küçük, Y.Malatyaspor-Galatasaray maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

İşte, Ali Naci Küçük'ün kritik maçla ilgili görüşleri...

- Serdar Aziz'in olmaması nasıl etkiler Galatasaray savunmasını?
- Serdar Aziz'in bugün sahada olmamasını açayım... Kimse bu tercih için Teknik Direktör Igor Tudor'u suçlamasın! Çünkü Serdar hafta içinde bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için sadece Cumartesi günü yapılan antrenmana katılabildi. Galatasaray takımı ile tek taktik antrenmana çıkabilen Serdar yerine Ahmet'in oynaması benim için sürpriz olmadı. Çünkü Serdar hafta boyu tedavi gördü, aşırı su kaybı yaşadı. Ve hafta boyu çalışan, as takımda oynatılan, elinden gelenin en iyisini yapan kısaca forma için savaşan bir Ahmet Çalık vardı. Ahmet'i kazanmak, yani kaybetmemek adına Tudor bana göre doğru bir hamleye imza attı.

- Başakşehir kazandı, Galatasaray ne yapmalı Malatya'da?
- Şimdi Galatasaray, Başakşehir'in Antalyaspor karşısında galip geldiği bugün kazanmak zorunda... Tudor'un üzerinde büyük bir baskı var. Her ne kadar sayın başkan Dursun Özbek, " Yanındayız ve beraberiz" dese de Galatasaray taraftarının olumsuz skora tahammülü yok! Tudor, derbi maçlarında kaybettiği o güveni yeniden kazanmak adına rakiplerini tek tek mağlup edip devre arasına hatta Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisine gitmeli! Yoksa Tudor yine tartışılacak, gitsin kalsın tartışmaları başlayacak....

Haberin Devamı

- 3 puanın formülü ne peki?
- Galatasaray, Akhisar Belediyespor karşısında büyük bir karakter örneği ortaya koyarak 2-0 geriye düştüğü maçı 4-2 kazandı.
Galatasaray takımı iştahla, kazanma hırsı yüksek çıktığı maçlarda sorun yaşamıyor. Belhanda ve Feghouli ofansif oyunda daha fazla sorumluluk alırsa, Galatasaray bu deplasmandan 3 puanı çıkartacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!