'Filenin Sultanları' yarı final maçında! Türkiye Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Filenin Sultanları yarı final maçında Türkiye Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2021 10:18

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası yarı final maçında yarın son şampiyon Sırbistan ile karşılaşacak.'Filenin Sultanları' finale doğru ilerlerken spor severler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlar. Peki Türkiye Sırbistan voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?... İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Son iki şampiyonayı kazanan Sırbistan, 2019'da Ankara'da oynanan final maçında Türkiye'yi 3-2 mağlup etmişti. Milliler, Sırbistan'dan rövanşı almak için sahaya çıkacak. 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nın diğer yarı final maçında ise Hollanda ile İtalya karşılaşacak.

"Filenin Sultanları" şampiyonada oynadığı 7 maçı kazanarak yarı finale yükseldi. Milliler, Romanya'da oynadığı grup müsabakalarında ev sahibi ülkenin yanı sıra İsveç, Finlandiya, Hollanda ve Ukrayna'yı mağlup etti. 8'li finallerde Çekya'ya üstünlük kuran ay-yıldızlı takım, çeyrek finalde ise Polonya'yı mağlup etti. Milli takım, bu müsabakaların 5'ini 3-0, 2'sini ise 3-1'lik skorlarla kazandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2019 Avrupa Şampiyonası finalinde mağlup olduğu Sırbistan'a üstünlük kurarak hem rövanşı almayı hem de üst üste 2. kez adını finale yazdırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

TÜRKİYE SIRBİSTAN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çeyrek finalde Fransa'yı 3-1 yenen Sırbistan, Türkiye'nin rakibi oldu. Türkiye ile Sırbistan arasındaki yarı final karşılaşması, 3 Eylül Cuma günü Belgrad'da oynanacak. Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadele saat 18:00'da başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!