Filenin Sultanları olimpiyat dördüncüsü! (Türkiye 1-3 Brezilya)

Güncelleme Tarihi:

Filenin Sultanları olimpiyat dördüncüsü (Türkiye 1-3 Brezilya)
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 10, 2024 20:00

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya maçında Brezilya'ya 3-1 mağlup oldu ve oyunları 4. sırada tamamladı.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları, Paris 2024 bronz madalya maçında Brezilya ile karşı karşıya geldi. South Paris Arena'da oynanan maçı Brezilya 3-1 kazandı ve Olimpiyat Oyunları'nı bronz madalya ile tamamladı. Filenin Sultanları ise olimpiyat dördüncüsü oldu. Milli Takımımız böylece olimpiyat tarihinde en iyi derecesini elde etti.

Takımımızda Zehra Güneş ve Cansu Özbay sakatlıkları sebebiyle maçta forma giyemedi.

EDA ERDEM: SAKATLIKLAR BÄ°ZÄ° ETKÄ°LEDÄ°

Üzücü, fazla bir şey söylemeye gerek yok. Voleybol böyle bir spor. Brezilya'yı tebrik ediyorum. Madalyayla bitirmek isterdik ama olmadı. Takımımla gurur duyuyorum. O kadar şeye rağmen mücadeleyi bırakmadık. Takımda herkes kazanmayı çok istiyor ama sakatlıkların oluşu, beraber idman yapmayışımız bizi etkiledi. Hep aynı söylüyor diyecekler ama eğer takım olarak çalışmıyorsanız sahada aynı şeyleri yapmak çok zor. Tek pasörle oynadık, Elif elinden geleni yapmaya çalıştı. Güzel bir yazdı. İlk 4'te olmak çok güzel.

Haberin Devamı

SANTARELLI: MADALYAYI ÇOK İSTİYORDUK

Bizden daha hazır bir takıma karşı oynadık. İlk sette çok hata yaptık. İkinci setin sonunu iyi oynayamadık. Geri dönmeye çalıştık ama olmadı. Sakatlık problemleri yaşadık. Zehra dün hastanedeydi, Cansu maç sırasında 'İstiyorsan oynayabilirim' dedi. Yaz boyunca tüm takım olarak hazırlanamadık. Hepsiyle gurur duyuyorum. Madalya kazanmayı çok istiyorduk ama olmadı. Hatalarımızdan ders çıkarmak istiyoruz. Gelecekte bu madalyayı bu ülkeye kazandırmak istiyorum.

TÃœRKÄ°YE 1-3 BREZÄ°LYA

Ä°lk set sonucu: 21-25

Ä°kinci set sonucu: 25-27

Üçüncü sonucu: 25-22

Dördüncü set sonucu: 15-25

Filenin Sultanları olimpiyat dördüncüsü (Türkiye 1-3 Brezilya)

FÄ°LENÄ°N SULTANLARI'NIN OLÄ°MPÄ°YAT MACERASI

C Grubu'nda Hollanda'yı 3-2, Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup eden takımımız, İtalya'ya 3-0 yenildi ve grubunu ikinci sırada tamamlayıp çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Çin'le karşılaşan Filenin Sultanları, rakibini 3-2 yendi ve adını yarı finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Tarihimizde ilk kez oynadığımız olimpiyat yarı finalinde İtalya'ya 3-0 yenilen Milli Takım, finale çıkamadı ve bronz madalya maçı oynamaya hak kazandı.

Filenin Sultanları bronz madalya maçında Brezilya'ya 3-1 mağlup oldu ve 3. kez katıldığı olimpiyat oyunlarında 4. olarak en iyi derecesini elde etti.

Â

Filenin Sultanları olimpiyat dördüncüsü (Türkiye 1-3 Brezilya)

 

BAKMADAN GEÇME!